Arròs de pagès amb calamars de llauna


Paella arròs, arròs a la cassola, no sabria com anomenar-ho, es una forma diferent de preparar un arròs i fuig de les preparacions habituals, l’arròs és un element que accepta un munt de preparacions tantes com la imaginació us digui. Si que us haig que dir que el dia que el prepareu quedareu sorpresos del seu sabor. El vostre paladar i els invitats us ho agrairan-











Ingredients:
 -400 g d'arròs bomba
- 200 g de calamar farcit en conserva (dues llaunes)
- 200 g de calamar en tinta a trossos en conserva (dues llaunes)
- 150 g de salsitxes
- 1 l. d'aigua
- 2 cebes dolces o de Figueres
- 2 pebrots verds
- 2 carxofes
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
-sal


Preparació:



Arròs tipus bomba.



Salsitxes.



Pebrot verd.



Cebes dolces o de Figueres.



Carxofes.



Llaunes de calamars amb oli i amb tinta.



Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la carxofa tallada a daus i la salsitxa tallada a rodanxes.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi la ceba picada, el pebrot verd picat i deixeu-ho sofregir tot junt a foc suau.




Quan estigui tot ben ros, poseu-hi els calamars. 



Incorporeu l'arròs i deixeu-ho coure un parell de minuts.



A continuació, rectifiqueu-ho de sal, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure durant 18 minuts.



Finalment, retireu-ho del foc i deixeu-ho reposar durant 3 minuts més. I ja per acabar, emplateu l'arròs.
Que aprofiti
Toni.












Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat