Santfeliuesfera

 • Jorge Botella

  Limpieza del sensor XII

  Soplador con ionización. Es otra manera de soplado con aire, pero en esta ocasión sin carga eléctrica. El polvo y la suciedad vienen de muchos sitios distintos y se adhieren al filtro del sensor pasando por el obturador o por el espejo del pentaprisma; estas partículas suelen tener en muchas ocasiones cargas eléctricas y este método es eficaz para eliminarlas.
  El FireFly utiliza una pera y un ventilador de aire ionizante con la tecnología necesaria para dirigir una ráfaga de aire anti-estática sobre el sensor.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Mostra filatèlica a Badalona durant les Festes de Maig


 • CC Veïns per Sant Feliu

  Excursión de Primavera (25-26 marzo 2017) Salou Tarragona

  Excursión de Primavera (25-26 marzo 2017) Salou Tarragona
  La intensa lluvia del viernes día 24 hacía presagiar que el programa previsto podría tener inconvenientes, todo lo contrario, el fin de semana tuvimos un tiempo extraordinario que nos permitió cumplir perfectamente lo programado. Como actividad especial pagada y guiada teníamos la visita a la ruta romana: Foro Provincial, las Murallas, el circo, el anfiteatro.

 • Jorge Botella

  Sesión fotográfica V

  Sesión con María como modelo. Sesión realizada en mi estudio fotográfico de JorgeBotella.com. La sesión fué realizada para Ginabcn.com

 • Joana Raspall

  Taradell recorda Joana Raspall

  Una ruta literària per Taradell recorda la poesia de Joana Raspall7 abril 2017
  L’Associació Som Dones va organitzar aquest dijous a la tarda una ruta poètica centrada en la poesia de Joan Raspall. L’acte va comptar amb la participació d’una trentena de persones que van recórrer diferents punts de Taradell.La ruta es va iniciar a la Font Gran, amb parades a la Torre de Don Carles, la Plaça de Santa Llúcia, la Plaça de les Eres, el passatge de l’alcalde Joan Reig i davant de can Costa.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  XXIII Fira Internacional del disc de Barcelona


 • AMPA Miquel Martí i Pol

  Els berenars dels divendres!

 • Joana Raspall

  [sense títol]

  La poesia de Joana Raspall (Josep M Aloy)
  Leer más publicaciones en Calaméo

 • Joana Raspall

  App "Un món de poesia"

  Els 10 projectes culturals de transformació social més atractius de Catalunya > http://bit.ly/2nqgTV3 

  Surtdecasa.cat
  6. L’art de jugar amb les paraules té ara la millor finestra a tauletes i mòbils
  Un món de poesia / A world of poetry és un projecte educatiu transmèdia basat en la poesia infantil, guardonat amb el Premi LletrA2016 a millor projecte digital en literatura catalana.

 • Joana Raspall

  Bombolles. De poetes cançonetes  Així ens parla Toni Xucla de la seva actuació:


   Al matí al  Sant Pau Recinte Modernista amb De poetes cançonetes, moltes famílies i molts turistes que sorprenentment han comnprat molts discos que aniran a Itàlia, Estats Units,  Japó i altres que no hem demanat. A la tarda una autèntica delicatessen a L'Ateneu Rubí amb Toni Xuclà i Judit Neddermann - Plaents Plaers · Hem estrenat temes nous i ens ho hem passat de pell de gallina amb un públic que ens ha acollit amb un afecte espectacular, visca Rubí!


 • Jordi San José (ICV) Sant Feliu

  "Un polític Trist", carta del ciutadà J.R.R., 21 d'abril de 2017.

 • Jorge Botella

  10 trucos para salir bien en las fotos de carnet - Chicas -

  Aquí os dejo diez consejos de como salir bien en las fotos de carnet, el primero y el más importante es elegir un buen profesional que os haga la foto.

  Hacerse la foto a primera hora del día, que es cuando estamos más descansados y relajados.Maquillaje sencillo.Resaltad los ojos con Antiojeras.Toques de bronceados para resaltar las facciones.Cuidado con los poros de la piel.Haceros la foto con una camisa, eso hace resaltar el cuello.

 • Joana Raspall

  Actuació "Papallones"

  Dissabte 22-04-2017  actuació "Papallones" de Joana Raspall per Carles Cuberes.


  Encara que no va haver gaire públic, una actuació molt bona.

 • AMPA Miquel Martí i Pol

  FELIÇ SANT JORDI!


 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Tobada de col·leccionistes de Coca-Cola a Terrassa


 • Jorge Botella

  Limpieza del sesnor XI

  Soplado. Este  método lo podemos ver descrito en los manuales de usuario de Canon, Nikon, Olympus, Pentax y Sigma.  Estas empresas no quieren tocar el filtro del sensor por razones de seguridad.

  De todas maneras ninguno de estos fabricantes lo utiliza en su casa matriz, ni es sus talleres.  El soplado debe formar parte de un ritual, pero no es un método infalible, aunque es poco agresivo, ya que no toca el filtro del sensor.

 • Sant Feliu Music

  CONCERTS 21-22 D´ABRIL

  AQUEST CAP DE SETMANA TENIM VARIS CONCERTS DE DIFERENTS ESTILS PER A GAUDIR A SANT FELIU.
   I DISSABTE A LES 21,30 AL CONTRABAIX PODEU DISFRUTAR DEJanine Johnson Quartet “Black Cherry Swing”


 • La Pauvilina Digital (Blog AMPA Pau Vila)

  MONMANY PER LA DIABETIS INFANTIL

  Ens fem eco d'una nova activitat solidària de l'Escola Monmany, vols participar? us deixem l'enllaç amb tota la informació, màster de zumba el proper 6 de maig de 17-20h.

  https://ampaescolamonmany.wordpress.com/2017/04/18/inscripcions-obertes-monmany-per-la-diabetis-infantil/


 • Arrels Locals

  Activitats a les Escoles i Instituts de Sant Feliu de Llobregat

   Una de les propostes que ens fa més il·lusió són les activitats educatives que tenim en el catàleg. De fet, durant el mes d'abril 2017 comencem amb les activitats a les Escoles i Instituts de Sant Feliu de Llobregat durant el tercer trimestre, que és un molt bon moment a nivell curricular per a explicar la història tant als nois i noies de primària com a secundària.Escola Gaudí: el Patrimoni al teu costat! 05/04/17IES Martí Dot: Can Betrand, una colònia industrial a Sant Feliu! els dies 19/04/17 i 24/04/17Escola Mestral: Penya del Moro per descobrir les arrels ibers el 26/04/17Escola Pau Vila: Can Bertrand, una colònia industrial a Sant Feliu! el 28/04/17Ens fa molta il·lusió el poder treballar amb les escoles i els infants i joves de la ciutat!

 • Arrels Locals

  març 2017 ple d'història i patrimoni


  Durant el mes de març hem fet diferents propostes relacionades amb la història i el patrimoni de Sant Feliu de Llobregat.
  Ruta Un tast de Sant Feliu! el 12/03/17Pujada a la Penya del Moro per descobrir les arrels ibers el 25/03/17Ruta Modernista el 26/03/17Tenim les imatges al facebook ;)