Noms de carrers

Valentí Grané

Aquesta foto és de la placa situada a la cantonada Avgda. Montejurra- Rambla. Si s'ha de canviar el nom del carrer s'hauria de tornar a posar el primer que va tenir que era el d'Avinguda Torreblanca. Imposicions no, si voleu posar el nom d'aquesta Sra. demaneu-ho al Ple com fa tothom. 

Comentaris

Aitor Rivera Sant Feliu de Llobregat
2.

Senyor Valentí,

Si indignessin les violències masclistes, els feminicidis, les desigualtats, etc. el mateix que indigna una simple enganxina reivindicativa... la societat sería igualitaria, i aniria molt millor. Reflexioni sobre el seu ordre de prioritats.

Salut!

  • 13
  • 2
JERC Sant Feliu de Llobregat Sant Feliu de Llobregat
1.
Bona tarda Valentí,

Aquesta acció és per reivindicar i fer visible que falten carrers amb noms de dones. Això és una conseqüència de l'invisibilització que han patit les dones al llarg de la història. En tot cas, quan creguem oportú, i tinguem el tema més treballat, portarem al Ple de Sant Feliu una moció per demanar que la comissió de nomenclàtor de l'Ajuntament apliqui alguns canvis de noms de carrers, com ara, aquest.

Per acabar, volem deixar constant que la nostra idea no és imposar res, sinó visibilitzar que hi ha un greu problema de desigualtat estructural a la societat heteropatriarcal que patim totes i tots. I per això, aprofitant el "Dia Internacional de les Dones", hem portat a terme aquesta acció simbòlica.
  • 14
  • 2

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat