Un espai per a infants on hi ha excrements de gossos

David Roig
 
Al parc de la Plaça del Consell d'Infants no hi ha control d'animals, ja que s'entra amb gossos. Els gossos no tenen culpa de fer les seves necessitats al carrer, però hi ha gent incívica que no els recull. En aquest parc, hi ha una zona de terra on els nens juguen i vull fer una crida perquè aquest espai es tanqui perquè només entrin infants. O, si no, que es tregui perquè ara és un pipican i és impossible que els nens hi juguin.
 

Comentaris

Gemma Sant Feliu de Llobregat
2.
Bona nit, el mateix passa al parc del Llobregat, és quasi un miracle jugar per la gespa i no tornar a casa empastifat. El mateix al parc Falguera, l'últim lloc que quedava per poder estirar se sobre l'herba amb la canalla, avui dia els gossos campen solts fent les necessitats i corrent pels parterres sense que ningú i pugui fer res, (això que hi ha un pipi can just a l'entrada del parc). De camí a l'escola Salvador Espriu, divendres passa't el meu fill va haver d'entrar a l'escola tard després d'haver trepitjat una caca camuflada entre les fulles d'arbre. En fi, que no s'hi fa res i això comença a ser un femer.

  • 2
  • 0
Cristina Sant Feliu
1.

El mateix passa al parc infantil del carrer Joan Fuster amb Rambla Marquesa Castellbell, a tocar del parc del Cerdanet. Al costat del parc infantil hi ha un pipi-can, però els amos de gossos en deuen desconèixer la utilitat perquè tota la zona que envolta el parc infantil, com el mateix parc del Cerdanet, sembla un camp de mines.

  • 6
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat