Record per a Manel Carrion Perelló

Junta del Centre Parroquial

Hi ha moments, en que costa molt dir unes paraules, sobretot quan van dirigides a algú que ens acaba de deixar orfes de la seva presència, i és molt conegut i respectat en diferents àmbits de la nostra ciutat.

En Manel Carrion Perelló, és un clar exemple. Home familiar, respectat pels seus amics i coneguts.

Estimat en totes les activitats en les quals ha participat, sobretot del món cultural i en especial al  Centre Parroquial, " el seu Centru ". D`on va ser president durant molts anys, a més de un incansable col.laborador en tot tipus de tasques, passant -hi moltes hores i disfrutan de valent.

Fins i tot, no fa gaire temps, va estar en les " famoses" tertúlies dels avis, els matins de cada dia. De vegades arreglant el món i d`altres criticant-lo i tornant a donar-li la volta, com correspon a la gent gran.

Va ser un gran col·laborador i pal de paller quan es va construir el nou edifici del Centre i va dedicar moltes hores personals. Buscant formes i maneres de treure diners, qui no recorda les famoses "tómboles " de la Festa Major del mes d'agost.

Tenia una gra estima per la Cultura i va treballar perquè el Centre fos un lloc d`acollida tant per a la gent gran com per a la gent jove que començaven, sobretot en el món del teatre. Sempre que hi havia una estrena de teatre de la Companyia Enric Borrás, el podies veure entre el públic, no fallava mai.

Sempre el trobàvem quan el necessitàvem.

Els que estimem el Centre, sempre el recordarem i el portarem al cor.

Gràcies per tot Sr Manel Carrion.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat