Llibertat Valtonyc! Contra la censura #NoCallarem #FreeSpeech

Jordi Jiménez i Josep Coca J&J PRODUCCIONS

Son aquests dies durs per mostrar una visió crítica de la realitat que ens envolta. El malson d’Orwell és ja una realitat; les forces estatals (en un sentit extens, polítics, directors de mitjans de comunicació, empresaris / IBEX 35, els distribuïdors de cultura) ens controlen i monitoritzen per crear productes asèptics, vulnerables, mal·leables i manipulables. Tots els mitjans materials a la seva disposició, molta ideologia (falsa) i l’entramat polític/jurídic/policial per senyalar, estigmatitzar i aniquilar aquells que s’atreveixen a sortir del ramat i cridar que ja n’hi ha prou, que ja està bé, que tot és merda, que tot és mentida!

Les notícies en van plenes, les xarxes socials bullen, és un fet; la censura treu el cap de la seva zona de confort i etziba garrotades a diestro i siniestro com un putxinel·li embogit. Primer amaga i amenaça, ara va de debò: Valtonyc a presó!

Nosaltres, J&J Produccions, estem convençuts que el rock ha de ser una eina per mostrar, denunciar i transformar la realitat! Estem convençuts que el rock és un arma i volem treure-la per denunciar i disparar contra la nova Inquisició que se’ns ve a sobre i que vol, una altra vegada, imposar-nos allò que la terra és plana! Però no callarem! Volem cridar ben fort que són “xusma” (armada) i que no ens deixarem domesticar!

Per tot això cridem a tota la comunitat del rock a casa nostra (grups i públic) a manifestar el nostre rebuig contra l'empresonament de Valtonyic i la persecució contra els músics i el seu treball!

#NoCallarem

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat