Sobre el compromís per millorar els problemes de l'escola

AMPA Miquel Martí i Pol

Des de fa uns anys l’AMPA de la nostra escola ha estat treballant per a solucionar uns defectes originals de construcció que han generat filtracions i degoters constants cada cop que ha plogut.

Les conseqüències han estat desperfectes considerables a les nostres instal·lacions i material escolar malmès, sense parlar de la incomoditat dels educadors i alumnes de conviure amb cubells a aules i passadissos i patis negats d’aigua als que no es podia accedir durant dies o setmanes.

Arran de la implicació de la Comissió d’Obres, encarregada de perseguir la solució d’aquests problemes, es va veure també que hi havia un problema de no compliment dels mínims legals actuals en quant a seguretat i que obligava a fer també unes actuacions en la part d’extinció d’incendis, aïllament de quadres elèctrics i escales d’evacuació. Tot això necessari per a poder tenir la Llicència d’Activitat en ordre.

Els darrers mesos han estat intensos en reclamacions i reunions amb les entitats responsables, i han culminat amb la possibilitat de poder donar veu a les nostres inquietuds al darrer Ple de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, on hem rebut el recolzament unànime de tots els Partits Polítics i el compromís per part de tots ells de recolzar-nos i perseguir-ne una solució immediata.

Finalment, i després d’una reunió conjunta on han participat l’Ajuntament, Serveis Territorials de la Generalitat, la Direcció de l’Escola i l’AMPA, hem aconseguit el compromís de que es començarà el nous curs escolar 2019-2020 amb les obres pertinents realitzades en quant a filtracions i a normativa en seguretat.

Hem d’agrair aquest compromís i implicació de totes les parts que han participat, ens fa adonar que són molt conscients de la gravetat de la situació i que finalment es posaran els mitjans i solucions que fa tant de temps estem reclamant.

Des de l’AMPA estarem molt pendents de que aquests compromisos acordats es materialitzin i no quedin en un simple discurs polític aprofitant l’època en la que ens trobem.

Fent nostre el comentari d’una mare de la nostra escola i que tots compartim, al Miquel Martí i Pol ja comença a sortir el sol. I a partir d’ara, quan plogui, que l’aigua ens regui les plantes de l’hort, no les nostres aules.

Comentaris

Rantamplán Pipican Olorda
1.
3%
  • 2
  • 12

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat