Dues santfeliuenques del grup Sol i Serena actuaran al Celtic Connections

Catalunya és el país convidat al festival escocès, centrat en la música folk i les músiques del món


El Showcase Scotland és una fira de professionals on es combinen les actuacions amb sessions i trobades entre els acreditats, espais per a estands, presentacions de discos i altres activitats. Catalunya serà el país convidat en l’edició de l’any 2012, que se celebrarà entre el 25 i el 29 de gener. Això permetrà que sis grups catalans de folk, que han estat seleccionats per l’organització de l’esdeveniment, actuïn al festival Showcase Scotland. Entre aquestes formacions, cal destacar la presència de la formació Sol i Serena, que compta amb la presència de dues santfeliuenques, Lídia Domingo (contrabaix) i Marta Rius (veu, acordió diatònic i percussions).

La presentació del festival es fa avui
Avui, tindrà lloc la presentació del festival escocès Celtic Connections 2012. En la presentació, que es farà amb un programa especial de la BBC Radio Scotland que comença a les 8 de la tarda (hora del Regne Unit), hi actuarà en directe el grup català Sol i Serena i es donaran a conèixer els artistes catalans que participaran a la propera edició del festival. També es pot trobar més informació a la pàgina web del festival.

Sol i Serena: tres discos i quasi una dècada als escenaris
El grup Sol i Serena va sorgir l’any 2003 i, com ells i elles afirmen, és una formació que “interpreta música d’arrel amb un aire fresc i actual, que prova d’allunyar-se de la simple recreació folklòrica per generar noves branques en el poc alimentat arbre de la tradició popular”. De moment, han editat tres treballs: “Disc de butxaca” (autoeditat, 2003), “Grapat de Ruda” (autoeditat, 2007) i “Un segon” (autoeditat, 2009). També han participat en la gravació de sis enregistramets col·lectius vinculats a festivals de música folk i popular.

Comentaris

Berta Sant Feliu
2.

i tant, Javier!!!

  • 0
  • 1
Javier Pablos. Sant Feliu de Llobregat
1.

¿Que bueno que personas nacidas en la ciudad, tengan este reconocimiento?,
También sería bueno que estas personas que son contratadas por otros Municipios Españoles o Internacionales, tuvieran su espacio en las Fiestas de Sant Feliu ¿no?.

  • 2
  • 2

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat