Ramon Mirabet torna a casa amb un concert l'endemà de Reis

El cantant santfeliuenc actuarà dissabte a la Sala Ibèria amb les entrades esgotades

2016 ha estat un any dolç pel Ramon Mirabet. Ha publicat el seu segon disc, Home is Where the Heart is, ha fet més d'una trentena de concerts, ha actuat en festivals com el Cruïlla, a més d'haver posat banda sonora a un dels anuncis de cervesa de l'estiu i a La Marató de TV3. De cara al 2017 no s'atura i ja té uns quants concerts programats: el primer a casa, dissabte actua a les 9 de la nit a la Sala Ibèria.

La màgia de tocar a casa

Un concert que al Ramon Mirabet, segons ha explciat a Fetasantfeliu, li fa "molta il·lusió" perquè recorda que va ser precisament a Sant Feliu on va fer el primer concert amb banda de músics, el maig del 2013 al Centre Parroquial. Mirabet assegura que "per mi i per molts dels músics continua sent un dels millors concerts que vam fer, hi va haver molta màgia i va ser molt de veritat". El cantant explica que "de petit m'havia imaginat marxant a l'estranger i tornant de més gran amb una banda com Nirvana a tocar a Sant Feliu" i per això diu que "de cop i volta un somni que havia tingut de petit es va fer realitat, però sense que la banda fos Nirvana", bromeja.

El concert d'aquest dissabte "serà molt diferent perquè hem tocat més vegades, però també serà molt maco", apunta Mirabet. El cantant actuarà amb la seva banda davant de 450 persones, l'aforament màxim de la Sala Ibèria, perquè les entrades s'han esgotat aquesta setmana. Davant d'això, Mirabet es considera "agraït a Sant Feliu, no només als amics que vindran sinó a la gent de Sant Feliu en general". El cantant assegura que "feia molt temps que tenia ganes de tocar aquí", i apunta que a la ciutat li falta un espai de concerts més gran. L'últim concert que va fer a la ciutat va ser el maig del 2015, en el marc del Butifarrasound, de qui diu que "fan una feina esplèndida".

"El 2017 vull fer molts més concerts"

L'últim any ha estat intens per Ramon Mirabet, però ell també remarca que tot plegat forma part d'un procés que no és flor d'un sol dia i que "ha picat pedra" durant molt temps per arribar en aquest moment. "Tot suma i per això es treballa cada dia", explica. És per això que fer la cançó d'Estrella Damm o per La Marató "ajuda" però assegura que "també suma el que ve del primer disc i el que he après dels concerts on venien 50 persones".

De fet, Ramon Mirabet confia que "el 2017 sigui també un gran any i pugui continuar anant cap amunt i recollint fruits de més llavors que he sembrat durant aquest any". Mirabet vol "tocar molt més i fer molts concerts". Per ara, sembla que serà així: ja té programats una desena de concerts per als propers mesos, que, entre d'altres escensaris, el duran per Terrassa, Sant Cugat, Mataró i Barcelona, a l'abril. A més, tambe tornarà a actuar a Madrid, al mes de maig.

Aquest any ja ha fet alguns concerts a la capital madrilenya, que "han anat molt bé", i aquest 2017 Mirabet pretén actuar també fora de Catalunya. "La meva idea és tocar a tot arreu, amb la intenció de saber fins on arriba la música que estic fent". I sortir a l'estranger? "És una possibilitat, però no serà immediat", assegura Mirabet que vol tocar de peus de terra i defensa que "les coses han de sortir d'una manera natural i anar pas per pas, començant per Catalunya, després cap al mercat espanyol i llavors a fora. No vull fer per fer". Una màxima que fins ara li ha funcionat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat