El santfeliuenc Jordi Juvanteny queda en segona posició a la categoria 6x6 del Dakar

És la 25a vegada que el pilot participa a la competició

El pilot santfeliuenc Jordi Juvanteny ha acabat el Dakar 2017 classificat en segona posició en la categoria 6x6 i tercer en la de Producció conduint el seu camió Man de 14 tones i integrant l'equip KH-7 Epsilon Team. Aquest cop no ha pogut revalidar la primera posició en categoria de producció que van guanyar l'any pasat i que ha aconseguit en 13 ocasions. En la classificació general, l'equip ha acabat en la posició 31.

L'equip de Juvanteny és un dels més veterans del ral·li i ja suma un total de 72 participacions comptant les vegades que hi han competit els seus tres integrants. El santfeliuenc Jordi Juvanteny hi ha participat 25 vegades, mentre que el copilot José Luis Criado ho ha fet  27 cops consecutius i el navegant Enric González, 20. Juvanteny i Criado fa més de 20 anys que participen junts en la cursa: des de l'any 1995.

Tot i no haver guanyat, el Dakar d'aquest any ha estat especial per a Juvanteny, Criado i González perquè han complert el somni de Fernando Vega, un apassionat del motor que sempre va voler participar en aquest ral·li. A petició de la seva vídua, els integrants del KH-7 Epsilon Team han portat un mocador moter de Fernando Vega al camió durant tota la cursa i fins al podi final de Buenos Aires.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat