L'aposta més atrevida del cor 685: el cicle de la vida a través dels musicals

El cor santfeliuenc ha esgotat les entrades pel concert que faran dissabte a l'Auditori del Palau Falguera

  • El cor 685 en una actuació anterior / Foto: Antoni Onieva
    El cor 685 en una actuació anterior / Foto: Antoni Onieva
El cor 685 de l'Ateneu Santfeliuenc farà un pas endavant aquest dissabte amb el concert '685 hores viscudes'. Es tracta d'un recorregut pel cicle de la vida a través de temes clàssics de musicals, com “Rent”, “West Side Story” o un medley de “The Lion King”, entre d'altres, en què el cor s'atreveix per primer cop a cantar sense partitures i incorporant moviment escènic. 

Segons la directora del cor 685, Marta Carreton, serà un concert "especial per molts motius. D'una banda perquè hi hem dedicat molt més temps de preparació. D'altra banda, tenim la col·laboració de baix, bateria, teclat i solista, que és una formació bàsica en música moderna, però que no havíem abordat fins ara". També destaca que "finalment, ens hem llençat a la piscina i hem deixat de banda les partitures i la rigidesa a l’escenari per oferir un concert amb més moviment, complements d’escena i dinamisme". El cor comptarà amb les col·laboracions d'Alba Pérez com a solista, Paul Perera al piano, Alfons Bertran a la bateria, Pere Carlos al baix i Montse Martín com a narradora.

'685 hores viscudes' vol ser un viatge per una vida a través dels musicals, un recorregut que s'aconsegueix a través del la tria dels temes: "totes les cançons que cantarem parlen d'alguna manera del moment vital del personatge", explica la directora del cor 685, Marta Carreton. Són temes que "donen especial significat al temps o a una emoció determinada que pot anar associada a un moment de la vida" i s'acabarà d'arrodonir amb "la presència d’una narradora per anar lligant la història i els diferents temes".

El cor 685, que porta 6 anys en actiu i en fa 2 que forma part del ventall de cors de l'Ateneu. Pel concert d'aquest dissabte a les 8 del vespre a l'auditori del Palau Falguera, les entrades estan exhaurides.
  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat