El jazz no s'atura a l'Ateneu

Contrabaix ha programat per divendres un concert amb Gabriel Amargant Quintet

Contrabaix recupera la sessió de dissabte amb un concertàs de primera línia. Gabriel Amargant Quintet arriba a l'Ateneu per presentar Plays Gherswin, un concert que repassa l'obra d'una de les figures més representatives de la música americana, George Gherswin.

Jacob Gershowitz, o més conegut com a George Gherswin, fou un compositor nord-americà, nascut a Nova York l'any 1898. De família immigrant russa, va consolidar-se com a un dels millors compositors per a musicals de Broadway tot i que el jazz va ser una de les seves passions. Frank Sinatra, Billie Holiday, Miles Davis a Nina Simone són alguns dels artistes que han interpretat la música de Gherswin al llarg de tot el segle XX.

Amb aquests ingredients, Gabriel Amargant Quintet fa una recepta del tot recomanable per als amants del millor jazz. Un concert imperdible tant si sou seguidors de la millor música d'arrel afroamericana com del treball d'en Gabriel, consolidat com a un dels millors músics de jazz a Espanya que l’ha portat a tocar a l'emblemàtic Carnegie Hall de Nova York entre d’altres.

Gabriel Amargat s'encarregarà, dissabte a les 21.30 h, de tocar el saxo i estarà acompanyat de l'Enric Peinado a la guitarra, en Roger Mas al piano, en Martin Leiton al contrabaix i en Joan Vidal a la bateria. Ja podeu fer-vos amb les entrades a la web de contrabaix des de 8 euros. No badeu si no us voleu perdre un dels millors concerts que es faran a Sant Feliu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat