A Bote Pronto publica la seva primera maqueta: 'Rock in vitro'

La banda de Sant Feliu va presentar les seves noves cançons en un concert fa poques setmanes a Milenio

"Rock in Vitro" és el nom de la maqueta d'A Bote Pronto i és també la manera com s'autodenomina la banda: "música directa i sense rodeos', tal com ha explicat a Fetasantfeliu Sergio Hernández, el cantant de la banda. La maqueta inclou 5 temes, 2 dels quals ja es poden escoltar a través de Youtube, i que van presentar recentment en un concert a Milenio.

A Bote Pronto: del rock callejero al metal dels 80

La banda de Sant Feliu A Bote Pronto fa temps que està en actiu: porten més de 8 anys tocant i des dels seus inicis que tenien clar que volien gravar una maqueta. Tot i això, no ha estat fins ara que les circumstàncies els ho han permès i han tingut "composicions més evolucionades i que reflecteixen més l'estil que toquem". Per això, han vist que era el moment de publicar una maqueta, que els servirà "tant per la gent a qui agrada A Bote Pronto com per fer-la servir com a carta de presentació per aconseguir bolos en bars i sales de fora de Sant Feliu i Barcelona".

La banda defineix el seu estil com a rock, però com que aquesta definició és molt àmplia, Sergio Hernández matisa que "el nostre estil es nodreix de moltes influències, des d'un rock callejero fins a un metal dels 80". Precisament des de la banda consideren que "tota aquesta mescla d'influències ha creat el nostre estil: una música directa i sense rodeos que autodenominem Rock in Vitro".

Un so que es va poder escoltar en directe fa un parell de setmanes en un concert a Milenio, una presentació que, segons Sergio Hernández, va ser "molt emotiva. L'ambient era molt familiar, amb cares conegudes i amb un ambient molt agradable". A més, agraeix el tracte "immillorable" del personal de Milenio -"es van comportar com autèntics amfitrions"- i el públic "ens va fer disfrutar amb el que més ens agrada".

Dues cançons a la xarxa

Actualment es poden escoltar dos dels temes de la maqueta a Youtube i de moment la banda encara no saben si els cinc temes es podran escoltar per internet. El que sí que tenen clar és que buscaran punts de venda per vendre la maqueta a un preu de 5 euros. De moment, encara no es pot comprar, però ho faran saber a través de la seva pàgina de Facebook.

L'escena musical santfeliuenca està més viva que mai amb una gran varietat de propostes. Pel cantant d'A Bote Pronto, "és una sort estar en una ciutat on sempre han sortit bons grups de diferents estils" i recorda grups de l'escena local com "deJeneraos, Entrepierna, Nada Bueno, Mai o Artrosis Cerebral, amb qui hem compartit escenari". Creu que "el moviment que hi ha està bé, però si fos per nosaltres hi hauria un concert cada setmana", tot i això apunta que "es fan bons festivals i surt bona música de Sant Feliu".


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat