El Club Ciclista SprintBike Sant Feliu organitza la 1a Brevet de Sant Feliu

Dissabte es farà aquest tipus de prova ciclista no competitiva de 200 quilòmetres de recorregut per carretera

Cada cop són més les persones que practiquen ciclista de llarga distància no competitiu i Sant Feliu no n'és una excepció. És per això que el Club Ciclista SprintBike Sant Feliu ha organitzat per aquest dissabte la 1a Brevet de Sant Feliu. Es tracta d'un tipus de prova no competitiva de grans fons, de recorreguts com a mínim de 200 quilòmetres, que es fan en carreteres obertes al trànsit i que són recorreguts que inclouen punts de pas obligatoris. 

Des del club santfeliuenc han decidit organitzar-ne una a Sant Feliu, animats per l'afició de part dels socis del club que practiquen aquesta exigent disciplina de ciclsime. L'esdeveniment es farà dissabte i el punt de sortida és el Palau Juan Carlos Navarro, a les 8 del matí. La brevet sortirà de Sant Feliu i serà un recorregut de 200 quilòmetres per carretera que passarà per Fontrubí, Montagut, Coll del Bruc, Montserrat i Vacarisses. El podeu consultar complet aquí.

Per participar-hi cal fer inscripció prèvia i hi ha temps fins demà, podeu fer-les aquí: http://www.reunalia.com/8222770. Trobareu més informació a través de la seva pàgina de Facebook. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat