Les escoles bressol obren les portes a partir d'aquest dissabte

S'han programat visites en dissabtes fins al 22 d'abril i la primera serà Tambor, aquesta setmana

Les jornades de portes obertes de les escoles bressol es faran els matins dels propers 4 dissabtes, des del 18 de març fins al 22 d'abril. Les famílies podran conèixer els espais de les escoles bressol municipals pensats per infants d’entre 0 a 3 anys i, així, triar el centre que més els agradi per inscriure els seus fills.

L’horari per visitar els espais és d’11:30 a 13h, es faran sessions amb diverses dinàmiques i projeccions audiovisuals que mostraran el dia a dia de com es treballa al centre públic. Els pares i mares també podran conèixer les intal·lacions i els espais de cada escola durant la visita.

 

El calendari de les portes obertes és el següent:

Escola bressol Tambor: 18 de març

Escola bressol Patufet: 25 de març

Escola bressol Fàbregas: 1 d’abril

Escola bressol Ginesta: 22 d’abril

 

Un cop finalitzat el període de portes obertes; entre els dies 1 i 12 de maig serà el moment de fer les sol·licituds de places pel curs 2017-2018 triant el centre que es prefereixi.

Per tenir més informació sobre el calendari del proces d’escolarització, els criteris de prioritat per accedir a una plaça i les quotes dels serveis bàsics segons els criteris de tarifació social, podeu consultar-ho aquí

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat