Última setmana per inscriure's a la 9a Cursa Solidària de les Aixetes

L'esdeveniment serà diumenge 26 de març i és doble: una cursa de 20 quilòmetres i una marxa de 10. Els beneficis es destinaran a l'Obra Social de Sant Joan de Déu

Fins el 22 de març es poden fer les inscripcions a la 9a Cursa Solidària de les Aixetes, un esdeveniment esportiu i solidari que es farà diumenge 26 de març, la setmana que ve. Segons els organitzadors, les inscripcions van a bon ritme però encara hi ha places en totes dues modalitats, es poden fer aquí. En l'última edició d'aquest esdeveniment hi van participar mig miler de corredors.

 

La Cursa de les Aixetes ofereix dues opcions: la cursa de muntanya d'uns 20 quilòmetres de recorregut, amb un desnivell positiu de 777 metres i un desnivell acumulat de 1500 metres. I la marxa solidària que recorrerà una distància de 10 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 600 metres. En aquest cas hi haurà un avituallament i en la cursas seran tres (de líquid i sòlid). Per la cursa solidària hi haurà premis pels tres primers en categoria masculina i femenina i en la marxa no hi haurà premis perquè és un esdeveniment de caràcter no competitiu.


Totes dues curses les organtiza Geps i l'AE Fondistes de Sant Feliu i tenen caràcter solidari. Per això, els diners que es recaptin amb el preu de les inscripcions es destinaran a l'Obra Social Sant Joan de Déu. El preu per participar-hi és de 12 euros a la marxa i entre 21 i 25 a la cursa, en funció de si s'està federat.

 

El recorregut es farà per Collserola i tant el punt de sortida com el d'arribada és el Palau Municipal d'Esport Juan Carols Navarro. La cursa començarà a les 9.30h i la marxa solidària a les 9.45h, però els participants podran recollir els seus dorsals a partir de les 8h.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat