Una ruta a peu pel Torrent del Duc vol donar a conèixer la zona per debatre sobre l’avanç de planejament

L’Ajuntament organitza per aquest dissabte una visita per mostrar la zona que està en contacte amb el parc de Collserola i parlar del seu futur sobre el terreny

L'equip de govern vol tirar endavant un planejament que afectarà l'àrea del torren del Duc, la cimentera i l'entorn de la carretera de la Sànson. Al ple de gener es va fer l'aprovació inicial d'aquest planejament i ara l'Ajuntament proposa una caminada sobre el terreny, emmarcada en el procés participatiu que l’Ajuntament proposa als ciutadans per opinar sobre el futur model que afectarà a aquesta l’àrea.

En concret, es tracta d'una caminada oberta a tothom que es farà dissabte: durarà més de tres 3 hores i recorrerà 7 quilòmetres per camins de fàcil accés. Es pararà al mirador del Torrent del Duc, del Cerdanet i a la cimentera de la Sànson, i a cada lloc un tècnic explicarà l’entorn actual i les propostes que hi ha a l’Avanç de Planejament que es va aprovar al ple del mes de gener. L’inici de la ruta a peu es farà a les 10 de matí des del Pavelló d’Esports Andei Xepkin. Tot i ser una activitat gratuïta demanen que s’avisi de l’assistència enviant un correu electrònic a territori@santfeliu.cat.

A més a més, en un futur, al Centre Cívic de Mas Lluí, es farà una xerrada informativa a càrrec de Sílvia Mas, redactora de l’Avanç del Pla del Torrent del Duc, i d’Antoni Farrero redactor de la modificació del Pla General Metropolità de l’àmbit del Parc Natural de Collserola.

Segons va explicar al ple de gener el regidor de planejament, Josep M. Rañé, "l'objectiu és "endreçar la zona de contacte de la ciutat amb el parc de Collserola" i es vol fer a través de 3 àmbits d'actuació: la zona del Torrent del Duc, la zona on hi ha la cimentera i la de la carretera de la Sànson. Rañé va explicar que durant els últims mesos "s'ha anat discutint en les comissions d'urbanisme" i ara es vol "obrir un debat amb la ciutadania sobre la proposta". Es tractaria de fer un procés participatiu durant 6 mesos, on s'informaria la ciutadania del que s'ha fet i les alternatives que es poden desenvolupar i es recollirien suggeriments. El de dissabte serà el primer pas en aquesta línia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat