Comencen les obres d'ampliació del claveugueram d'un tram de la Rambla Marquesa Castellbell

Durant un mes, només hi haurà un carril per sentit en un tram de la rambla i la parada de la línia L52 es trasllada més amunt de la Plaça Dot

A partir de la setmana que ve comencen les obres per reparar i ampliar el clavegueram de la rambla Marquesa de Castellbell, entre la plaça Pere Dot i el passeig Comte de Vilardaga. L'actuació servirà per solucionar els diferents enfonsaments que hi ha al paviment pel mal estat del col·lector i els problemes que sorgeixen amb les tapes els dies que plou molt.

Per tant, es repararà el tram de canalització existent a la rambla i s'instal·larà un nou col·lector paral·lel al tub existent. Una altra de les accions que es farà és crear una illa central i s'afegiran noves senyalitzacions completant la senyalització vertical i horitzontal de la rotonda, a més d'adequar els guals a la normativa vigent pel que fa a la senyalització del paviment ratllat per a invidents.

Es preveu que les obres durin dos mesos en diferents fases. Durant la primera, que durarà un mes, només hi haurà un carril per sentit a la rambla entre la plaça de Pere Dot i el passeig de Comte de Vilardaga. A més, el carrer de Roses només serà de baixada fins al carrer de Joan XXIII. A mesura que es completin les diferents fases de l'obra l'Ajuntament anirà informat de les afectacions en circulació de la zona.

La parada de bus de la línia L52, que actualment està a la pl. Pere Dot, es trasllada provisionalment a l'aparcament situat uns metres més amunt. Una altra de les accions serà ampliar la vorera perquè permeti l'alineació del bus quan estigui parat. Segons l'Ajuntament, el pressupost de les obres és de 80.688,17€, IVA inclòs. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat