Art a les botigues de la ciutat durant la setmana

El concurs ‘Art a les botigues’ s’apodera dels aparadors del Consorci de Comerç del 22 al 26 de març

Aquest dimarts 21 de març s’inicia el concurs ‘Art a les botigues’ que promou el Consorci de Comerç DeBotigues juntament amb el Cercle de Belles Arts de Sant Feliu. En aquesta segona edició del concurs prop d'una desena de botigues decoraran els seus aparadors amb una temàtica absolutament lliure.

Els muntatges dels aparadors estan pensats conjuntament pels propietaris del comerç i un artista del Cercle de Belles Arts que hi col·locarà alguna de les seves obres. L’objectiu d’aquest concurs és atraure gent als comerços locals, ajudar a difondre l’obra dels artistes de la ciutat i sorprendre els consumidors amb els aparadors.

Els premis

Tot i que els aparadors guarnits estaran fins al diumenge; dimecres 22 es farà públic el veredicte del jurat a través de les xarxes social de DeBotigues. Hi ha dues categories de premis, el que guanyen els comerciants i l’artista col·laborador, i el que pot guanyar el consumidor al votar 3 aparadors al Facebook del consorci.

El jurat valorarà l’originalitat, l’impacte comercial i la qualitat artística del muntatge dels aparadors. El premi al comerç guanyador consisteix en 2 vals de 100€, un pel botiguer i l’altre perquè l’artista pugui comprar materials per a la creació plàstica. En canvi, les persones que hagin votat pel Facebook de DeBotigues a l’aparador que hagi resultat guanyador es sortejarà el 28 de març un sopar valorat en 100€ a un dels bars o restaurants del consorci.

Per saber quines botigues participen al concurs i quins són els artistes que exposen obres seves entreu aquí.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat