La setmana que ens espera

Obres, Hisenda, poesia i educació, temes dels propers dies a Sant Feliu

Campanya de donació de sang

Oportunitat per donar sang, aquest dilluns a la plaça Pere Dot. Una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits s'hi instal·larà de 17 a 21 h. L'estat actual de les reserves de sang a Catalunya és baix i cada 3 segons algú necessita sang. El Banc de Sang i Teixits necessita 1.000 donacions diàries per garantir el subministrament dels seus hospitals de referència.

Obres a la ciutat

Aquesta setmana començaran diverses obres a Sant Feliu. D'una banda, dilluns s'iniciaran les d'ampliació del clavegueram d'un tram de la Rambla Marquesa Castellbell, entre la plaça Pere Dot i el passeig Comte de Vilardaga. L'actuació servirà per solucionar els diferents enfonsaments que hi ha al paviment pel mal estat del col·lector i els problemes que sorgeixen amb les tapes els dies que plou molt. D'altra banda, començaran els treballs d'arranjament en sis aparcaments públics de superfície on s'hi col·locarà paviment granular: dijous s'actuarà en l'aparcament de l'antic camp de futbol de la rambla Marquesa de Castellbell, i divendres al del costat del cementiri. 

El secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, presenta el desplegament territorial de l'ATC i farà una xerrada sobre "La Hisenda i les pensions"

Doble activitat aquest dimarts del secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó. A primera hora de la tarda mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, per explicar-li el nou model d’implantació territorial de l’Agència Tributària de Catalunya, basat en una xarxa d’oficines pròpies preparades per prestar els mateixos serveis a tots els ciutadans de Catalunya. I d'altra banda, a les 19.30h farà una xerrada organitzada per ERC emmarcada en la campanya "La República que farem", al Centre Cívic de les Tovalloles.

Recitals i concerts cada dia per la Setmana de la Poesia

Sant Feliu està immersa en la Setmana de la Poesia, que va arrencar dijous passat. De dilluns a diumenge hi ha un munt de propostes programades en diferents espais de la ciutat. Avui dilluns, a les 18h es presenta la Xilofonada poètica de Rosabel Bofarull i es farà una taula rodona dedicada a Joana Raspall, a les 20h actuaran Maria Arnal i Marcel Bagés a Els Pagesos, on també recitaran Marta Pérez i Aina Torres, dimarts i dimecres es faran recitals a les 19.30h a Els Pagesos, dijous vins i poemes al Restaurant 08980 i recital-concert "Flamaradas canta al Baix Llobregat" i divendres es lliurarà el Premi de Poesia Martí Dot, en un acte on també actuarà amb Joan Dausà. Trobareu la programació completa aquí.

Concurs Art a les botigues

Dimarts comença el concurs ‘Art a les botigues’ que promou el Consorci de Comerç DeBotigues juntament amb el Cercle de Belles Arts de Sant Feliu. És la segona edició del concurs, en què prop d'una desena de botigues decoraran els seus aparadors amb la col·laboració d'artistes del Cercle de Belles Arts. L’objectiu d’aquest concurs és atraure gent als comerços locals, ajudar a difondre l’obra dels artistes de la ciutat i sorprendre els consumidors amb els aparadors. Dimecres es farà públic el veredicte i els aparadors estaran decorats fins diumenge.

Inici de la preinscripció escolar

A partir d'aquest dijous, 23 de març, i fins el dia 4 d'abril es poden presentar les sol·licituds per fer la preinscripció escolar de cara al curs que ve. Es pot fer al centre escolar escollit en primera opció, per internet a www.gencat.cat/preinscripcio o a l'Oficina Municipal d’Escolarització. Trobareu informació sobre la documentació necessària, els criteris i el calendari complet de preinscripció aquí. Podeu consultar l'oferta provisional de places per al curs que ve, que s'ha fet pública avui, aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat