8 maneres de viure la recta final de la Setmana de la Poesia

Un repàs per les diferents propostes poètiques dels propers tres dies

1. Coneix al guanyador del Premi de Poesia Martí Dot

Avui, divendres, a les 19h a l’Auditori del Palau Falguera es lliurarà el premi de Poesia Martí Dot a Guim Valls. El jove de 24 anys ha guanyat la 42a edició del premi amb el poemari “La mà dins la roda”, allà mateix recitarà algun fragment del seu escrit. Tot seguit, Joan Dausà recitarà, jugant amb la seva veu i la música, poemes d’autors que admira com Joan Margarit, Joana Raspall o Miquel Martí i Pol.

 

2. Una vetllada de "poetes “indies”

“La noche de los Indies Mayores” és la proposta d'aquest divendres a les 23h a Els Pagesos. Amb el concepte de “Sant Feliu de Llobregat, km 0 de l’indie català”, es barrejaran la música, la poesia i els records a través de les veus d'Oscar Nin, David Rodríguez, Gasca, Frank Gálvez o Dj Leandro. També serà el moment en que Fernando Alfaro presentarà el seu nou treball discogràfic. 

 

POSPOSAT PER SANT JORDI. 3. “Papallones” de poesia pels més petits de casa. POSPOSAT PER SANT JORDI.

L'univers de Joana Raspall omplirà dissabte al migdia la Plaça de la Vila, on, a partir de les 13h es representarà l’espectacle infantil “Papallones”. Una proposta que arriba de la mà de Carles Cuberes, basat en poemes de la poetessa santfeliuenca Joana Raspall i està enfocat als més petits.

 

4. Descobreix un microfestival de les “altres poesies”

Dissabte, a Els Pagesos canvien l’indie pel pop. Serà amb el “II Trash Poetry”, un microfestival de les "altres poesies", enfocat a recuperar els versos més famosos del pop, passant pels Beatles fins a la Velvet Underground. Un espectacle potent i divers que inclourà la proposta “De Venus a Ziggy”, amb J&J Produccions, els recitals d'Ester Suñé i Jaume C. Pons Alorda, el concert de Flaming Shakers interpretant els temes de Revolver, dels Beatles i la proposta poètica de Surfin’ Trash Hero i La Mordida, a més de l'espai de Micro Obert. Tot plegat a partir de les 22h.

 

5. La fusió del rock, flamenc i "chirigotas"

La sala Ibèria és l'escenari (per les previsions de pluja s'ha canviat la ubicació, que en principi era la Plaça de les Roses) en què diumenge es fusionaran el pop rock psicodèlic, les “chirigotas”, el flamenc i la poesia. A partir de les 11.30h actuarà el grup santfeliuenc Els Navegants, que presentaran el seu nou disc, també hi haurà la tradició de Chirigota de la Peña Bética de Sant Feliu, un recital David Castillo i la proposta potent d'El Niño de Elche.

 

6. Cançons-poesies de Cohen i Dylan interpetades per músics de Sant Feliu

Homenatge a Leonard Cohen i Bob Dylan amb l'espectacle “Working for your smile: Lenny and Bob”. Mark Duffy oferirà un recital-concert, acompanyat del Cor 685, el JAMA Quartet. Es tracta d’un recital-concert amb cançons de Leonard Cohen i Bob Dylan, considerats uns dels poetes més importants del segle XX. Serà diumenge a les 18.30h a l'Auditori del Palau Falguera i l'entrada a és lliure.

 

7. Concert de Nil Moliner a la Sala Ibèria

El santfeliuenc Nil Moliner és una de les propostes que s'ha afegit al programa de la Setmana de la Poesia. Actuarà diumenge a partir de les 20h en un concert a la Sala Ibèria, que servirà per posar fi a casa a la seva gira 'Covers' i on l'acompanyaran convidats sorpresa. Les entrades costen 3 euros i es poden comprar al bar de l’Ateneu i a la Cova.

 

8. Cançons sense música de Delafé per tancar la VI Setmana de la Poesia

La cloenda de la VI Setmana de la Poesia serà dilluns a les 20h, a El Parlament: l’Oscar Delafé presentarà l'espectacle 'Delafé Nu', un recital de cançons sense música preparat exclusivament per aquesta Setmana de la Poeisa. Obrirà i tancarà l'acte Axel Pi (Sidonie) en la seva faceta de DJ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat