La setmana que ens espera

Futbol femení, La Cuina de les Roses i la Setmana de la Llengua, els actes més destacats dels propers dies

Es presenta la Jornada de Futbol Femení

La setmana comença amb la presentació d'un acte esportiu que es farà a la ciutat: la jornada de futbol femení. Una proposta que explicaran aquest dimarts a les 19.30h en un acte a la sala dels Àustries del Palau Falguera representants de la Federació Catalana de Futbol i del club de la ciutat el Santfeliuenc FC.

Assemblea oberta per combatre el racisme

La Unitat contra el Feixisime i el Racisme de Sant Feliu ha convocat per aquest dimecres una assemblea a les 19.30h al Casal Popular Blanca Bardiera. Una trobada que s'ha convocat per decidir accions per combatre el racisme a la ciutat, especialment arran del debat generat pel canvi del centre de culte musulmà de Sant Feliu. 

Una xerrada d'estrella Michelin amb "La cuina de les roses"

Les jornades "La cuina de les roses" canvien enguany el format tradicional i es presentaran oficialment aquest dijous a les 19h en un acte al Palau Falguera, en què la cuinera Montse Estruch (Estrella Michelin) farà una conferència. Aquest any, les demostracions de restaurants amb les roses d'ingredient central es faran durant l'Exposició Nacional de Roses i de les Festes de Primavera, al maig.

Contrapunt poètic especial Sant Jordi

El cicle Contrapunt poètic continua aquest mes d'abril amb un recital especial Sant Jordi en què recitaran els poetes Josep Maria Sala-Valldaura, Francesc Prat i Ricard Mirabete, acompanyats del cantautor Toni Casanovas. Serà aquest dijous a partir de les 19h a l'Aula de Música i Teatre de Sant Feliu.

Arrenca la Setmana de la Llengua amb una conferència sobre Joan Fuster

Abril és mes de lletres i per això Sant Feliu celebra la XIV Setmana de la Llengua, amb actes programats des d'aquest dijous fins l'1 de maig. L'acte d'inauguració serà dijous a les 19.30h al Centre Cívic Les Tovalloles amb una xerrada dedicada a l'escriptor Joan Fuster, arran del 25è aniversari de la seva mort. La conferència anirà a càrrec del poeta, periodista i escriptor David Castillo.

Encara es pot participar al concurs de microrelats a través de Twitter

La setena edició del concurs de microrelats a través de Twitter convida la ciutadania de Sant Feliu a omplir la xarxa de lletres durant tot el mes. Hi pot participar tothom que vulgui escrivint una petita història en el que càpiga en els 140 caràcters d'un tuit, incloent les etiquetes #SantFeliu i #SantJordi2017. El tema és lliure i els textos s'han de fer en català. El concurs premiarà els tres millors relats de tema lliure i s'incorporen dos premis més que reconeixeran els relats que s'acompanyin amb una fotografia que complementi el text. Hi ha temps per publicar-ne  fins el 30 d'abril!

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat