Un festival solidari per recollir aliments

Dissabte arriba la segona edició de "Tenim fam"

Recollir aliments per les famílies més necessitades de Sant Feliu. Amb aquest objectiu, s'ha organitzat la segona edició del festival solidari "Tenim fam!", que es farà dissabte al Casal de la Gent Gran. L'esdeveniment començarà a les 11 del matí i inclourà una quinzena d'actuacions diverses. L'entrada serà algun aliment, com ara arròs, pasta, llegum, sucre, cacau o ampolles d'oli o llet, entre d'altres.

Hi haurà propostes majoritàriament musicals com la Banda Simfònica Ciutat de les Roses de Sant Feliu, els membres del grup Amalgama Musical i del taller d'havaneres del Casal de la Gent Gran, o els quadres de ball de la Peña Luis de Córdoba. També actuaran el tenor Carlos Muñoz i la soprano Alina, així com del rumbero "Ju" i Loli Soria, el grup Rumbers-Los Sobraos, Yane, participant de Got Talent Espanya, Erox Magic i Dany Galera. I hi haurà espai per la poesia de Marta Pérez, Joan Opí i Alexandra i Roger, i el ball: amb els ballarins Alejandro i Noemí, campions d'Espanya i Europa de balls de saló.

L'acte està impulsat pel santfeliuenc Antonio Caballero i compta amb el suport de l'Ajuntament i una vintena de col·lectius, entre comerços, entitats i organitzacions vinculades a Sant Feliu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat