Guia de les activitats de la XIV Setmana per la Llengua

S’han organitzat activitats des del 20 d’abril fins al dia 1 de maig fent coincidir la setmana de la llengua amb la diada de Sant Jordi

1. Inauguració de la XIV Setmana per la Llengua

L'encarregat de donar el tret de sortida a la Setmana per la Llengua: “Joan Fuster, escriptor” és el David Castillo que commemorarà el 25è aniversari de la mort de l’escriptor al Centre Cívic Les Tovalloles a partir de les 19:30h.

2. Els premis del concurs literari a les escoles

Dijous s’inicia la XIV Setmana per la Llengua amb el Lliurament de premis del 32è Concurs Literari de Sant Jordi de les escoles de la ciutat. A partir de les 17:30h a la Sala Ibèria.

3. Teatre a la plaça de la Vila

La companyia Engruna Teatre el divendres representarà l’espectacle familiar ‘Els contes de la Mercè’; el divendres a les 18h. D'altra banda, a les 19h Calaix de Sastre farà la interpretació de la Llegenda de Sant Jordi a la plaça de les Roses, que també es representarà dimecres 26 a les 18h a la Plaça de la Vila. I dissabte a les 12:30 es podrà veure el recital ‘Papallones’ fet de poemes de la Joana Raspall a càrrec de Carles Cuberes, s’havia de fer per la Setmana de la Poesia i va ser anul·lat per previsió de pluja. 

4. Cinema pel català

CineBaix s’omple d’activitats i estrenes. Durant el cap de setmana es podran veure en català ‘Tornada a casa la mare’, ‘El nado en cap’ i ‘Els barrufets’. A més a més, dissabte, diumenge i dilluns a les 17h hi haurà la XIX edició del Cicle de Cinema Infantil que passarà la pel·lícula ‘Ocells de pas’ i ‘Animalades de cine’.

5. La Festa de Sant Jordi per a la Gent Gran

Dissabte a les 17h al Casal de la Gent Gran es fa la Festa de Sant Jordi 2017 amb tertúlies literàries, un taller d’havaneres, actuacions de la Coral Roses i un d’un grup de sardanes.

6. Ball per encarar amb ganes la diada de Sant Jordi

La nit de dissabte hi ha el Ball de Sant Jordi que organitza l’Associació Balls d’Envelat a la Sala Ibèria amb música en directe de Duet Amor.

7. Diumenge de llibres i roses

Diumenge serà el dia que es centraran tots els actes més important de la Diada de Sant Jordi.

8. La festa del voluntariat per la llengüa

La setmana següent a la diada de Sant Jordi es fa la Festa de reconeixement del Voluntariat per la Llengua al Centre Civic de les Tovalloles. És divendres 28 a les 19:30h i per anar-hi cal una reserva anticipada dels tiquets al Servei Local de Català.

9. Cicle de teatre infantil La Xarxa no s'atura

El teatre infantil esta molt present durant la XIV Setmana per la Llengua i es demostra amb el 35è Cicle d’Espectacles Familiars de la Xarxa portant al Centre Parroquial l’espectacle de titelles ‘L’Ornet vol cantat’. Les entrades valen 7 euros i la representació es farà el diumenge 30 a les 12h del migdia i es poden comprar aquí.

10. Microrelats a Twitter

Recordeu que fins al dia 30 d'abril esteu a temps de participar al Concurs de microrelats en català a través de la xarxa social del Twitter amb els hashtags #SantFeliu #SantJordi2017. Molta sort!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat