10 propostes pel cap de setmana!

Un cap de setmana ple de cultura i esport

1. Dona sang a la campanya solidaria de l’escola Verge de la Salut

Els nens de 4t de primària han organitzat la tarda del divendres una campanya de donació de sang sota el lema “Dona’ns un glop de vida!”. Entre les 15 i les 19h qui ho desitgi podrà passar per la sala de ritme de l’escola i col·laborar donant una mica de sang al Banc de Sang i Teixits.

2. Gaudeix d’una nit de blues i soul

A Els Pagesos, divendres, hi ha un concert a les 23:30h de Salada Group amb el sistema de taquilla inversa, pagues el que creus necessari un cop s’acaba l’espectacle. Salada Group esta format per musics de Barcelona i Liverpool i fan versions i composicions pròpies.

3. El festival “Tenim fam!” recull aliments 

Ja és el segon any que el santfeliuenc Antonio Caballero organitza aquest festival per tal de recollir aliments per a les famílies necessitades de Sant Feliu. El matí de dissabte al Casal de la Gent Gran per l’escenari passaran una quinzena d’espectacles totalment diferents, per anar-hi només cal portar algun aliment.

4. Celebra els 35 anys dels Diables la Garsa

Durant tota la tarda i nit del dissabte els membres de la colla han organitzat actes per a totes les edats. A partir de les 18h de la tarda al Pati de l’Ateneu haurà activitats pels més petits seguit d’una xocolatada. A partir de els 20:30h començaran els concerts amb Andrew Petrov & The Suahilis i a les 23h serà el torn de Dj Ladies.

5. Descobreix el KUK SOOL WON

Dissabte i diumenge es celebra el XII Torneig Internacional d’Arts Marcials Coreanes KUK SOOL WON. Els actes als que pot accedir el públic amb una prèvia adquisició d’entrada són dissabte al pavelló de l’escola Pau Vila a les 17:30 la competició de cinturons negres. I diumenge al Palau J.C. Navarro a les 8h la competició de cinturons de totes les edats i per la tarda la cerimònia i l’exhibició de mestres.

6.  Viu la Gimnàstica Rítmica de la comarca

Dissabte el Pavelló A. Xepkin rebrà la Jornada Comarcal de Gimnàstica Rítmica. L’entrada es totalment gratuïta i podeu passar-vos de 9 a 14h a veure què s’hi cou.

7.  Bàsquet sense parar

Cap de setmana intens! Al Palau J.C. Navarro el dissabte hi ha 2 partits, a les 16:30h el Barça CBS s’enfronten al GEiEG per arribar a la Final a Quatre de la Copa Catalunya Femenina. I a les 19h és el torn del Santfeliuenc juga contra el equip mallorquí, Calvià; serà l’últim partit de la lliga EBA d’aquesta temporada que es veurà a Sant Feliu.

8. Un concert de llegenda

La Coral Cerscendo de l’Ateneu i el Cor mixt dels Amics de la Unió de Granollers dissabte oferiran el concert “Un Sant Jordi de Llegenda” el dissabte a partir de les 18:30h. Es farà a l’auditori del Palau Falguera i l’entrada val entre 3 i 8 euros. Una bona manera d'escalfar motors per la Diada de Sant Jordi.

9.  Concert del cicle ContraBaix per Sant Jordi

El Cicle de concerts ContraBaix pel dissabte ha organitzat un concert especial de Sant Jordi; Janine Johnson Quartet “Black Cherry Swing” estaran a partir de les 21h a la sala d’actes de l’Ateneu. Les entrades pels socis valen 8 euros, per la resta del públic 10€ si es compra anticipada i 12€ el mateix dia.

10. Viu el futbol

La Peña Recreativa juga diumenge a les 12h del migdia contra el Cervelló CD el seu partit de 3a Nacional al cap de futbol de Falguera. Una bona oportunitat per gaudir del futbol santfeliuenc.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat