10 propostes per al cap de setmana!

Tres dies amb plans molt culturals

  • Holi/ Foto: Marc Rius
    Holi/ Foto: Marc Rius
  • Jocs al carrer/ Foto: Marc Rius
    Jocs al carrer/ Foto: Marc Rius

1. Descobrir un nou llibre

Els misteris del pare Arnau és la quarta novel·la de la santfeliuenca Leonor Parreu, aquest cop ha escrit el llibre a quatre mans amb Joan de Sales. La presentació del llibre és divendres a les 19h al Saló dels Àustries del Palau Falguera. Un 25% dels beneficis serà per la Fundació Síndrome de Down.

2. Col·laborar en una campanaya de recollida d'aliments

Alumnes voluntaris del Col·legi Verge de la Salut i de l’Escola Sant Miquel-Fundació Nou Xamfrà organitzen una campanya de recollida d'aliments aquest dissabte en els principals supermercats per a Càritas de Sant Feliu de Llobregat. L'han posat en marxa per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària no només per Nadal, sinó durant tot l'any.

3. Celebrar l’aniversari d’un blog musical

Els Pagesos serà el lloc on dissabte es celebrarà l’aniversari del blog La música amanseix les feres, ho faran amb un concert de Sergi Botswanas i el Quartet del segle a partir de les 23h. A més a més, divendres a les 23:30h, si us passeu pel bar musical hi ha un concert tribut a Lou Reed de la Magic and Loos Orchestra.

4. Sortir a jugar al carrer amb els petits

Aquest dissabte es fa una altra edició de Jocs al carrer al davant del Centre Cívic Les Tovalloles. A partir de les 11h i fins a les 13h podeu anar tota la família a jugar amb els més petits que segur que ho gaudiran molt.

5. Viure un festival Holi al centre de Sant Feliu

Las Mil y Unas, Sweet Jamaican Beats i SomAnimadors han organitzat, dissabte a les 17 a la plaça Lluís Companys, un Holi Party i un bany d’escuma sota el nom de Sanfestiu. Demanen que aneu amb una samarreta blanca i qui vulgui pot portar un banyador pel bany d’escuma per marxar cap a casa ben net.

6. Conèixer la nova colla de diables infantils de la ciutat

Els Diables Rojos estrenen una colla de diables infantils i han escollit aquest dissabte per fer el bateig. A partir de les 19h a la plaça Dicià, al costat del Centre Cívic Mas Lluí a través d’una història i pirotècnia els nous diables es presentaran en societat.

7. Anar a veure el documental del mes

Dissabte a les 19:45h es fa el passi de “Venus. Confessions de dones nues” al CineBaix, que tracta sobre les històries que viuen les dones relacionades amb el sexe, el desig, les emocions, i sobretot, el paper que es creu que han de tenir al llit.

8. Gaudir del teatre amateur

Dins dels actes del 75è aniversari del teatre del Centre Parroquial, diumenge a les 12h es fa la cloenda del XI Concurs de grups de teatre amateur Ciutat de les Roses. Aquest cop compten amb la col·laboració de l’actriu professional local Fina Rius que interpretarà el monòleg Ismene. L’entrada és gratuïta.

9. Màgia per no perdre l’il·lusió

L’espectacle de màgia “Amazing” de la Melanie, dirigit pel Mag Lari, es podrà veure a la Sala Ibèria el diumenge a les 18:30h. Les entrades valen 10€, qui vulgui les pot comprar anticipades el divendres de 18h a 20h a la mateixa sala.

10. Visualitza el calvari dels refugiats 

L’exposició “Mare Nostrum: Europa davant la crisi del refugi” amb fotografies de Xavi Herrero i Raül Clemente es va presentar dijous passat a la plaça de la Vila i ara es pot veure fins al 10 de maig al Centre Cívic de Mas Lluí des de les 18h fins a les 20h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat