Birra amb ciència: nova proposta de Fetasantfeliu

Científics del canal Ciència Ben Feta faran dues xerrades dimarts que ve al bar de l'Ateneu. Una idea inspirada en "Pint of science" per acostar la recerca a tothom

Fetasantfeliu organitza una nova iniciativa: Birra amb Ciència, que es farà dimarts de la setmana que ve, 16 de maig, al bar de l'Ateneu. Inspirats en el projecte Pint of Science, la proposta pretén fer arribar la recerca al públic general d'una manera planera i entretinguda.

Per això, dimarts que ve es faran dues xerrades d'uns 20 minuts de durada que es faran al mateix Bar de l'Ateneu, per combinar la possibilitat de prendre alguna cosa mentre s'escolten les intervencions. Els ponents seran dos membres del Canal Ciència Ben Feta de Fetasantfeliu a través del qual el col·lectiu científic de Sant Feliu publica mensualment articles de divulgació.

La primera xerrada es titula "Al meu laboratori la sang es torna blanca", serà a les 19h i la farà la Dra Cristina Xufré. I a les 19.30h, Bruno Julià-Díaz parlarà del "Viatge al fred quàntic". Un cop s'acabin les intervencions dels ponents, tothom que vulgui podrà preguntar el que vulgui als dos científics.

És la primera edició de la proposta Birra amb Ciència, que està oberta a tothom, tant si esteu familiaritzats amb el món científic com si no. L'objectiu és justament apropar la investigació al públic en general.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat