La setmana que ens espera

Xerrades, política, esports; l'activitat no s'atura després de les Festes de Primavera!

L'ANC i Súmate organitzen una xerrada sobre serveis socials i jubilacions a la República catalana

La secció local de l'Assemblea Nacional de Catalunya ha preparat una xerrada per aquest dimarts a les 18.30h a l'Ateneu, amb la col·laboració de Súmate. Hi participaran Xavier Heras, Anna Solsona i Josep Ramon Carrillo (també de Súmate), de la sectorial de discapacitats de l'ANC, així com Paco Martínez de la sectorial de jubilats de l'ANC i membre de Súmate.

S'estrena la iniciativa Birra amb Ciència

Fer arribar la recerca al públic general d'una manera planera i entretinguda. Aquest és l'objectiu de la iniciativa Birra amb Ciència, que es farà aquest dimarts a les 19h al bar de l'Ateneu. Inspirats en el projecte Pint of Science, el canal de Ciència Ben Feta de Fetasantfeliu ha organitzat dues xerrades de 20 minuts titulades"Al meu laboratori la sang es torna blanca" "Viatge al fred quàntic". Un cop s'acabin les intervencions dels ponents, tothom que vulgui podrà preguntar el que vulgui als dos científics.

Un pas de vianants amb els colors de l'arc iris

Aquest dimecres es commemora el Dia Internacional contra l'homofòbia, la lesfòbia, la transfòbia i la bifòbia i des del Programa de Dones i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament han organitzat una acció reivindicativa per aquest dimecres. L'acció es farà a les 17h i consistirà en pintar amb els colors de l'arc de San Martí el pas de vianants que hi ha en la confluència dels carrers de Vidal i Ribas amb Pi i Margall, al barri Centre. Tot plegat per conscienciar la ciutadania de la necessitat de defensar els drets del col·lectiu LGTBI.

La necessitat de la transició energètica

L'enginyer industrial santfeliuenc Genís Riba presentarà l'estudi El cost de l’energia, en què proposa una transició energètica cap a un model basat en energies renovables que ajudi a reduir els costos econòmics, ecològics i socials de la nostra energia. La presentació serà dimecres a les 19h a l'Ateneu Santfeliuenc.

Jornada intersetmanal del CH Sant Llorenç

Després de fer un pas més cap al somiat ascens de categoria, el CH Sant Llorenç juga aquest dimecres al pavelló Andrey Xepkin a les 22h contra La Garriga. Un partit aplaçat que pot ser clau per aconseguir pujar. L'equip fa una crida a l'afició perquè els acompanyi en aquest tram final de temporada: després d'aquest partit, només quedaran dues jornades més.

ERC fa balanç al Palau Falguera amb Joan Tardà de convidat

Coincidint amb la meitat del mandat, la secció local d'ERC fa un acte dijous a les 20h a l'auditori del Palau Falguera per valorar la feina feta durant aquests dos anys i també per començar a parlar de futur. Hi participaran els tres regidors del partit a Sant Feliu, Oriol Bossa, Bernat Dausà i Judit Espert. Però no només es parlarà de Sant Feliu, perquè el convidat de l'acte és el diputat republicà al Congrés dels Diputats Joan Tardà, que també farà un discurs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat