Poemes escenificats sobre la lluita per les llibertats, diumenge al Centre Parroquial

Clara Segura i Fina Rius col·laboren en l’espectacle de la cia. Enric Borràs que combina poesia, dansa, música i imatge

El Centre Parroquial segueix celebrant els seus 75 anys i, dins dels actes de commemoració, aquest diumenge la Companyia Enric Borràs interpretarà Poemes i llibertat. Josep Lluís Argemí, un dels directors, explica que “es tracta d’una representació escènica a través de la dansa, la música i la imatge, de pomes del segle XX, sobretot pre i post Guerra Civil, que parlen de la llibertat, l’amor, la igualtat i la solidaritat anhelant un futur millor”. Els 20 poemes escollits els van escriure els autors per expressar la seva visió sobre el que passava al seu voltant i comunicar les parts més fosques de les llibertats de la societat de cada moment.

Poesia a través d'altres arts

La força de l’espectacle roman en com a través de la poesia s’expressen altres disciplines artístiques com el teatre, la imatge, la música o la dansa. Alguns dels poemes escollits són ‘És quan dormo que hi veig clar’, ‘Corrandes d’exili’,  ‘La poesía es una arma cargada de futuro’, ‘Podires’, ‘Oda a Catalunya’, ‘Romance a la Guardia Civil Española’ o ‘Oda a Espanya’. Cada poema serà escenificat per un actor de la companyia sumant-hi les dues col·laboracions de Clara Segura i Fina Rius, que han volgut participar en la celebració del teatre.

Argemí comenta que "els 20 poemes escenificats pels actors, que estaran presents a l’escenari, aniran acompanyats d’imatges dels poetes, en ocasions hi haurà música que complimentarà els sentiments que brollen del text, i en 6 de les 20 poesies també sortiran a escena ballarins que portaran al territori de la dansa la representació de les paraules".

Poemes i llibertat es representarà el diumenge a les 18.30h al teatre del Centre i tindrà una durada d'una hora i quaranta-cinc minuts. Els preus pels socis van dels 8€ als 7€, i pels no socis dels 10 als 9€, depenent si es compra l’entrada per la platea o per l’amfiteatre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat