El CH Sant Llorenç puja a la Lliga Catalana

L'ascens a la categoria més alta de la seva història va arribar ahir després de guanyar contra La Garriga i amb l'empat de Les Franqueses contra el Sant Andreu

NOTA: Crònica cedida per Esport Blanc i Blau

Ascens a Lliga Catalana. El Sant Llorenç jugarà 42 anys després de la fundació a la categoria més alta de la seva història. L’equip de Sant Feliu va segellar l’ascens després de superar La Garriga (38-28) i aprofitar l’empat de Les Franqueses a la pista del Sant Andreu de la Barca (31-31). Al final, festa on va córrer el cava i es van desfermar els crits d’alegria. Sant Feliu està d’enhorabona i recupera molts anys d’handbol de qualitat. I el Sant Llorençs s’apunta el quart ascens en una dècada admirable.

Un somni guardat al rebost de la memòria durant quasi tres dècades. I ara sí, diem amb satisfacció que l’handbol de Sant Feliu recupera alegria, vida i passió amb un ascens a Lliga Catalana que retorna a l’handbol de la ciutat part del seu ric passat. Sant Feliu ha esperat 26 anys per assolir la categoria més alta. Enrere queden les gestes de l’enyorat Handbol Santfeliuenc que de 1988 a 1991 va jugar a l’antiga Primera Nacional A (actual Divisió d’Honor B). A partir de setembre comença una nova etapa en la millor categoria que, ara per ara, l’handbol de la ciutat es pot permetre. El futur dirà si és un ascens per quedar-s’hi o per continuar enfilant-se a paisatges de la història visitats.

Tràmit i celebració

L’Handbol Sant Llorenç va complir i es va desfer sense cap problema de La Garriga per 38 a 28. Els vallessans no s’hi jugaven res i van arribar a l’Andrey Xepkin amb una plantilla limitada. Els santfeliuencs va començar a dominar amb comoditat a partir del minut 15. Al descans, els roigs  guanyaven 20 a 12. Un descans que va servir per començar la festa quan va arribar la notícia de l’empat de Les Franqueses a Sant Andreu de la Barca (31-31). Amb aquest resultat, els jugadors de Xepkin només necessitaven un empat per dir hola a Lliga Catalana.

La represa va ser poc més que un homenatge. Els jugadors amb menys minuts van disposar d’oportunitats per compartir amb la resta de companys una fita que és de tots. Al minut 50 els santfeliuencs dominaven per 36 a 21. Una relaxació d’última hora ja celebratòria va permetre els visitants fer una tasca de maquillatge (38-28). Poc importava. El minut 60 va desfermar l’alegriam els crits, les abraçades… i el cava. S’ho mereixia, Sant Feliu respirarà la temporada 2017-2018 handbol de qualitat i prestigi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat