10 propostes per al cap de setmana!

Cap de setmana de concerts, poesia i solidaritat

1. LluiRL’art deidcat als poemes de Gloria Fuertes

El cicle que organitza el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat es centra aquest divendres en els poemes de Gloria Fuentes, la poetessa espanyola que aquest any es celebra el centenari del seu naixement. Sota el nom de “Perfil adulto” l’associació Dones amb Veu aniran recitant els poemes que va escriure per als adults a partir de les 21h al Centre Cívic de Mas Lluí. El preu són 6€, però si ets soci hi ha un descompte de 2€.

2. Gloria Fuentes també per a infants

Per tal de commemorar l’aniversari del naixement de la poetessa espanyola l’Ateneu organitza a el diumenge partir de les 12h al Centre Cívic Les Tovalloles l’acte “Animalets”. Dones amb Veu interpretarà un conte i diversos poemes de l’escriptora per acostar el seu unviers als infants.

3. Descobreix el Wom Trio

El públic santfeliuenc té una nova oportunitat per anar de concert aquest cap de setmana. El cicle ContraBaix aquest divendres porta a la Clara Luna, la Gemma Abrié i la Laua Fortià, conegudes amb el nom de Wom Trio. Es una proposta musical on barrejen el jazz, el soul, la bossanova i el pop. A partir de les 21.30h a l’Ateneu per 12€, i anticipada per 10€.

4. Assistir a un concert de Catastrofe Club

Proposta musical també per dissabte a les 23.30h a Els Pagesos: el grup del Vallès Oriental farà sonar en directe el seu treball “Galletas” d’11 cançons que segons diuen ells són inclassificables però que porten molt sarcasme. El que fan sobre l’escenari és denunciar a l’espectador per estar inactius davant de tot el que està passant al món.

5. Sigues solidari als jardins del Palau Falguera

La XIII Fira de la Solidaritat es celebrarà dissabte durant tot el matí: es promouran projectes de diferents ONG del món per tal de conscienciar-nos sobre la cooperació mitjançant activitats lúdiques. Una proposta que es farà als jardins del Palau Falguera amb la intenció de reforçar la cultura de la pau en els infants 

6. Planteja’t adoptar un gos

Divendres al Centre Cívic Mas Lluí a partir de les 18h es fa el seminari “Gossos? Parlem-ne”. Està enfocat a persones propietàries de gossos en el que es tractaran temes com l’aprenentatge del animal, els problemes de conducta que pot tenir, la salut, i també es tractarà sobre la legislació actual. L'endemà, dissabte, a partir de les 10h a Can Maginàs es farà la 8a Fira d’adopció d’animals on es podran conèixer als animals del centre d’acollida Help-Guau d’Argentona que esperen trobar una família d’acollida.

7. Passa una estona per les festes del barri Can Maginàs

Els que busqueu activitats a l'aire lliure per aprofitar el bon temps, aquest cap de setmana podeu acostar-vos a la 24a edició de les festes del barri de Can Maginàs. Durant tot el dissabte i diumenge al matí, hi haurà propostes lúdiques com un parxís gegant, una batucada, balls o un sopar a la fresca.

8. L'últim partit de la temporada de CH Sant Llorenç

El CH Sant Llorenç la setmana passada va estar de celebració aconseguint l’ascens a 1a Catalana. Aquest diumenge té l’últim partit de la temporada contra el BM La Roca, en 6à posició de la classificació, a les 12h del migdia al pavello A. Xepkin. 

9. El retorn dels “Pirates del Carib” a la gran pantalla

CineBaix estrena aquesta setmana la 5a entrega de la saga Pirates del Carib”, el capità Jack Sparrow torna a l’acció i en aquest cap s’haurà d’enfrontar al capità Salazar interpretat per Javier Bardem. També s’estrena Goobye Berlínque tracta la història d’un adolescent de 14 anys de família rica i disfuncional que es sent marginat durant les vacances d’estiu que al junta-se amb un company de classe immigrant rus li donarà un gir a la seva vida.

10.  Acabar el cap de setmana de concert

“De Bach a Bach” amb Arcattia Collage és la proposta per diumenge a l’auditori del Palau Falguera a les 18:30h. Es tracta d’un concert en el que van jugant entre les partitures de la música de Johann Sebastian Bach i el compositor Carl Philipp Emanuel Bach, només hauràs de deixar-te portar per les melodies i gaudir. El preu és de 5€, i si es compra anticipada (fins al 26 de maig) a la Sala Ibèria surt per 3€.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat