Fetalsbarris estrena aquesta setmana el capítol dedicat a Roses Castellbell

És el cinquè episodi del projecte audiovisual dedicat als barris de Sant Feliu, una coproducció de Fetasantfeliu SKREI Studio

El barri Roses Castellbell és el protagonista del nou capítol de Fetalsbarris, que es podrà veure a partir d'aquest divendres, 9 de juny. És el cinquè capítol d'aquest projecte audiovisual realitzat conjuntament entre Fetasantfeliu i SKREI Studio, que es va estrenar al febrer per oferir una radiografia dels barris de Sant Feliu. Són vídeos d'uns 10 minuts de durada dedicats als barris de la ciutat.

Després de La Salut, Mas Lluí, Can Calders i Les Grases, que podeu veure tots en aquesta llista de reproducció, aquest mes traslladem la cadira de Fetasantfeliu, la mateixa cadira que apareix a tots els vídeos i que fa de fil conductor dels projecte, al barri Roses Castellbell. Seguint la mateixa estructura que tots els capítols, el capítol es basa en les entrevistes a tres testimonis que viuen al barri, per mirar de conèixer com ha evolucionat, la realitat actual, la relació amb la resta de la ciutat i els reptes de futur.

L'objectiu del projecte Fetalsbarris és fer una radiografia dels diferents barris de Sant Feliu a través d'un projecte audiovisual que vol servir per fer una aproximació a les diferents realitats que conviuen a Sant Feliu, sovint sense conèixe's entre si. Tot plegat es complementa amb una ubicació al barri a partir de dades concretes, com ara els grups majoritaris d'edat o el nombre d'equipaments públics que hi ha situats.

L'Apunt de Fetalsbarris, un complement al projecte

El capítol de Roses Castellbell s'estrenarà divendres al matí al web de Fetasantfeliu i serà l'últim que podreu veure abans de l'aturada de l'estiu. Des del febrer que n'hem publicat un cada mes i els propers s'estrenaran a partir de la tardor. Els podeu veure tots a l'espai de vídeos de la web de Fetasantfeliu o bé al nostre canal de Youtube.

El projecte es complementa amb l'espai de L'Apunt de Fetalsbarris, escrits per una altra persona vinculada al barri radiografiat, que fa un article a través del seu punt de vista. Podeu llegir el de La SalutMas LluíCan Calders, i Les Grases.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat