La setmana que ens espera

Debat de mig mandat, exposicions, xerrades i posada en marxa de la Biblioteca

Nova sessió del Seminari d'Arqueologia i Patrimoni

Continuen els dilluns dedicats al patrimoni a l'Ateneu, organitzat per l'USLA. En aquesta ocasió, es parlar de "Les mines d'aigua a Sant Just Desvern. Estudi per a la seva catalogació, divulgació i protecció". Serà avui dilluns a les 7 de la tarda a l'Ateneu Santfeliuenc.

Primera setmana de la nova Biblioteca Montserrat Roig

La inauguració oficial es va fer dissabte, però avui dilluns a partir de les 16h la Biblioteca ja obrirà al públic en el seu horari habitual. Amb la reforma, ha guanyat 1.000 metres quadrats, incorpora nous espais i més lluminositat. Una de les novetats és que a partir d'ara s'instaura el sistema d'autopréstec, un mètode que permet que l'usuari gestioni pel seu compte el préstec i el retorn dels documents. 

Dies d'exposicions al Palau Falguera i a Les Tovalloles

Avui dilluns a les 18h s'inaugura la mostra "Insectes", de l'artista Nicole Morel, que es podrà veure fins aquest diumenge. Durant l'estrena es farà un taller obert a tothom per construir una joguina a partir del dibuix d'un insecte. Aquesta setmana també és l'última per veure les dues exposicions pictòriques que hi ha al Palau Falguera. A la planta baixa es pot veure la col·lectiva "Anhels de pintura" i a la primera planta del Palau Falguera l'exposició "Obres en relief", de l'artista francesa Malika Milhorat.

L'ANC organitza la presentació del llibre Interès d'Estat

Per aquest dimarts a les 19.30h la secció local de l'ANC ha organitzat la presentació del llibre Interès d'Estat. Fer capital (a) Madrid d'Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis. L'autor defensa que Catalunya té el mateix pes demogràfic, econòmic i territorial en el conjunt d’Espanya que Alemanya en el conjunt de la Unió Europea.

Debat de portaveus a l'Auditori del Palau Falguera

Fer balanç a l'equador de mandat per valorar l'acció política d'aquests dos anys. Amb aquest propòsit, Fetasantfeliu i Ràdio Sant Feliu hem organitzat per aquest dimecres a les 19h un debat polític de mig mandat obert a tothom l'Auditori del Palau Falguera. El públic també podrà formular preguntes que es llegiran en l'últim bloc del debat, que es podrà seguir a través de Twitter amb l'etiqueta #debatSF. També podeu dir la vostra en aquesta enquesta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat