Les obres de l'illa de Can Ricart començaran a finals d'aquest any

El projecte duplicarà l'espai de la plaça Lluís Companys i inclourà un edifici de 16 habitatges

La zona de la plaça Lluís Companys està a punt de canviar d'aspecte: guanyarà espai, accessos i inclourà un bloc de 16 habitatges. Tot plegat forma part de la reurbanització de l'illa de Can Ricart, que començarà l'últim trimestre d'aquest any, tal com explica l'Ajuntament en nota de premsa. La setmana passada l'alcalde va signar la reparcel·lació voluntària de l'illa de Can Ricart amb representants de la propietat i el promotor de la zona. El projecte es va començar a debatre fa dos anys i mig i ja està aprovat definitivament.

El projecte de modificació del Pla General Metropolità de l'illa de Can Ricart ampliarà la superfície de la plaça Lluís Companys en uns 1.600 m2, que se sumaran als prop de 3.000 m2 que té actualment l'espai. L'ampliació de l'espai es destinarà a espai lliure i públic. Per tant, permetrà millorar esdeveniments com el seguici, en què la plaça començava a quedar petita.

Un altre dels canvis que suposarà el projecte és que amb el nou planejament la plaça connectarà amb equipaments com la sala Ibèria o Cna Ricart i obrirà un accés per als vianants al passeig Nadal, a la vora del carrer Vidal i Riba. En un futur, també està previst que es pugui obrir un accés des de la plaça al carrer Pi i Margall. D'altra banda, el projecte també inclou destinar 675 m2 a la construcció d'un bloc de 16 habitatges de planta més dos pisos d'alçada. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat