La proposta musical d'Underpool 5 arriba divendres a l'Ateneu Santfeliuenc

És el projecte comú dels quatre músics Roger Mas, Gorka Benítez, Martin Leiton i Ramon Prats

Nou concert aquest divendres a l'Ateneu Santfeliuenc, en el marc del cicle ContraBaix. Serà la presentació del projecte UnderPool 5: el resultat en forma de disc de la trobada de quatre músics de llarga trajectòria: Roger Mas, Gorka Benítez, Martin Leiton y Ramon Prats, que no havien gravat mai junts en un estudi. Ara comparteixen aquest projecte proposat pel segell barceloní Underpool i gravat pel productor Sergi Felipe. En aquestes produccions, es reuneix un grup de músics directament a l’estudi, on aporten els originals composats expressament per a l’ocasió.

El resultat és un quartet que proposa un repertori eclèctic que es podrà sentir aquest divendres a Sant Feliu. Els músics són el pianista Roger Mas, el saxofonista Gorka Benítez, el contrabaixista Martín Leiton i el bateria Ramon Prats. Podeu sentir els 13 temes que formen part del disc aquí.

El concert és aquest divendres a les 21.30h i el preu de les entrades és de 12 euros a taquilla, 10 si es compren de manera anticipada i 8 per als socis i sòcies de l'Ateneu. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat