14J, #debatSF

Fetasantfeliu i Ràdio Sant Feliu hem organitzat per avui dimecres un debat de mig mandat obert al públic a l'Auditori del Palau Falguera

Aviat farà dos anys que es va constituïr l'actual Ajuntament i en falten dos anys més per les properes eleccions municipals. En aquest context, des de Fetasantfeliu i conjuntament amb Ràdio Sant Feliu hem organitzat un debat polític obert a tothom per fer balanç a l'equador de mandat amb els diferents representants polítics. Moderat per les periodistes Eva Murgui (Ràdio Sant Feliu) i Carme Verdoy (Fetasantfeliu), començarà a les 19h i està previst que duri entre dues hores i dues hores i mitja.

Hi participaran l'alcalde, Jordi San José (ICV-EUiA), Lourdes Borrell (PSC), Oriol Bossa (ERC), Raul Alba (Cs), Rosa M. Martí (PDeCat), Silvestre Gilaberte (VSF), Elisabet Ortega (PP) i Luis Serrano (que actualment és regidor no adscrit, després que Junts per Sant Feliu, la coalició amb què es va presentar, es dissolgués).

El debat s'organitzarà en tres blocs. En el primer i el segon es tractaran diversos temes que proposaran  les moderadores del debat. I el tercer bloc serà a partir de les preguntes del públic. Les preguntes es podran fer a través de les butlletes que es repartiran a l'inici del debat i que s'aniran recollint durant el transcurs de l'acte. A més, també se'n podran fer a través de Twitter. En l'últim bloc del debat els polítics respondran les preguntes del públic. Les que no es responguin durant el debat, per qüestions de temps, es respondran posteriorment per escrit i les respostes les publicarem a Fetasantfeliu.

A més de seguir-lo en directe al Palau Falguera, també es podrà seguir a través de Twitter amb l'etiqueta #debatSF.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat