10 propostes per al cap de setmana!

Concerts, festes, esport i tradició

  • La catifa de flors del 2016 / Fotos: Marc Rius
    La catifa de flors del 2016 / Fotos: Marc Rius
  • Malika Milhorat amb la seva obra al darrere/ Foto: Marc Rius
    Malika Milhorat amb la seva obra al darrere/ Foto: Marc Rius

1. Anar a una festa Freak

La Summer Freak Party es farà el divendres a la plaça 8 de Març. Entre totes els activitats hi haurà una masterclass de zumba, un karaoke, una botifarrada per sopar i per la nit punxarà DJ Ara Aloha. Les activitats començaran a partir a partir de les 18h.

2. L’Oktoberfest del juny

Aquest any ja és al 5à edició de la festa que organitza l’Esplai Sant Llorenç, serà dissabte a la sala Ibèria a partir de les 18h. Hi haurà concert de Rebird, una batalla entre Els Cornuts i el Timbalers Diables Rojos, i per la nit a les 23h diferents dj punxaran fins a les 2h.

3. Arriba el final de curs de cursos i entitats

Dissabte se centren la majoria dels finals dels cursos d’algunes entitats, començant a les 11h a l’Ateneu hi ha els del taller de guitarra i violí, una hora més tard a la plaça de la Vila és el torn de l’Àrea de Cultura del Centre Parroquial, i a la tarda, a les 18h, el taller de teatre “La Cuina” de l’Ateneu farà la seva representació teatral. L’últim final de curs d’aquest cap de setmana serà de l’Aula de Música, diumenge a les 17:30h al Palau Falguera.

4. Conèixer al grup UnderPool 5

Emmarcat en el cicle ContraBaix, divendres es presentarà el projecte UnderPool 5, un quartet amb un repertori eclèctic format per Roger Mas, Groka Benítez, Martín Leiton i Ramon Prats. A partir de les 21:30h a l’Ateneu per un preu de 12 euros el mateix dia, 10€ anticipades i 8€ pels socis de l’Ateneu.

5. Redescobreix el Palau Falguera

Si no coneixeu encara la història que amaga aquest edifici emblemàtic de Sant Feliu teniu l’oportunitat de fer-ho diumenge de la mà d’Arrels Locals i el Centre d’Estudis Comarcal del Baix Llobregat. A les 12h del migdia s’inicia la visita; per anar-hi demanen una inscripció prèvia trucant al 93 666 35 27 o enviant un correu electrònica a visitespf@llobregat.info 

6. Celebrar la festa del Corpus

Des del divendres al petit claustre de la Catedral hi haurà l’'Ou com balla', i el diumenge a partir de les 13h començarà la festivitat del Corpus organitzada per la Parròquia de Sant Llorenç i per Calaix de Sastre. S’iniciarà amb la confecció de la catifa de flors a la plaça de la Vila, a les 19h es fa l’eucaristia i al finalitzar la processó.

7. Sorprendre’t amb l’explosibilitat de la rítmica

El Club Rítmica Sant Feliu ha organitzat per dissabte el Festival de rítmica al pavelló A. Xepkin. Es farà el tret d’inici a les 9 del matí i finalitzarà a les 15h, es podran veure les coreografies que han preparat els diferents grups que participaran. 

8. Inspira i relaxa’t fent ioga

Diumenge es celebra el Dia Internacional del Ioga i al Parc Nadal s’ha preparat un seguit de sessions des de les 9:30h fins a les 14h. A primera hora hi haurà dues sessions paral·leles per a infants i per a adults i després es farà una sessió per persones amb cadires de rodes,i l'última activitat del dia serà una cantada de Kirtans.

9. Anar d’exposició

Aprofiteu l’última oportunitat per veure diferents exposicions a Sant Feliu: l'exposició de pintures “Obres en relief “ de Malika Milhorat, a la planta baixa del Palau Falguera, la col·lectiva "Anhels de pintura" a la primera planta del mateix espai i la mostra "Insectes", de l'artista Nicole Morel al Centre Cívic Les Tovalloles.

10. Animar als equips del torneig de futbol

La Penya Barcelonista de Sant Feliu durant el cap de setmana organitza el XI Torneig d’Estiu final de temporada. Dissabte i diumenge a partir de les 8h al camp de futbol de Falguera es faran els partits de la competició i el diumenge a les 20h es coneixerà al guanyador.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat