Sant Feliu celebra diumenge el Dia Internacional del Ioga al Parc Nadal

Hi haurà classes de ioga pensades per a totes les edats

L’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 2014 va decidir implantar el Dia Internacional del Ioga el 21 de juny per tal que es reflexioni sobre tenir un estil de vida més saludable. Per aquest motiu, aquest diumenge, el més proper a aquesta data, es celebra aquesta efemèride al Parc Nadal amb tot un seguit de sessions de ioga pensades per a tothom.

Les activitats s’iniciaran a les 9:30h amb ioga per a adults de la mà de Lluïsa Lozano d’Amanda-Kanda i Ramon Muntanyola de la Unió Coral. A la mateixa hora també es faran sessions per nens amb la Maurja Rabat, també de la Unió Coral i amb el Manuel Baena del Centre Parroquial i Karuna. Tot seguit serà el torn més especial, ioga dedicat a les persones amb cadires de rodes unit-se els 4 mestres anteriors per fer la classe.

A partir de les 12h es canviara una mica la modalitat i la sessió que es donarà serà de Kundalini Ioga pensat només per a adults amb Ester Andreu que normalment fa classes al Karuna, MAAT i al Centre Cívic Les Tovalloles. I per finalitzar amb calma i relaxació el Dia Internacional del Ioga a les 13h es farà una cantada de Kirtans, mantres, amb la Mercè Sensada.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat