La setmana que ens espera

Assemblea contra el racisme i visita del Síndic de Greuges de Catalunya

Cloenda del Seminari d'Arqueologia i Patrimoni

Últim dilluns amb sessió d'història a Sant Feliu. Avui es clou la segona edició del Seminari d'arqueologia i patrimoni de Sant Feliu, organitzat per l'USLA. Serà amb una xerrada a càrrec del Centre d'Estudis Martorellencs sobre "El jaciment de Santa Margarida (Martorell) i els més de 30 anys d'investigació arqueològica que implica. La xerrada serà a les 19h a l'Ateneu Santfeliuenc.

L'equip del Síndic de Greuges de Catalunya atén directament la ciutadania

La ciutadania de Sant Feliu pot exposar les seves queixes dimarts a membres de l'equip del Síndic de Greuges de Catalunya aquest dimarts al Centre Cívic Les Tovalloles. Es podran fer consultes i reclamacions de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis com aigua, llum, gas i telèfon. Per ser atesos, cal concertar cita prèviament trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un missatge a sindic@sindic.cat, amb el nom i el número de telèfon.

Assemblea oberta contra el racisme

Nou pas endavant del moviment ciutadà que vol promoure la convivència i lluitar contra el racisme: aquest dimecres s'ha organitzat una assemblea oberta a les 19h al Centre Cívic Les Tovalloles. La setmana passada van publicar un manifest, que es pot llegir aquí, i que ja ha aconseguit més de 260 signatures, entre persones a títol individual i entitats. L'objectiu és treballar per "una ciutat sense racisme, solidària, acollidora i respectuosa".

Setmana d'exposició dels tallers del Casal de la Dona

A l'Aula de Cultura de l'Ateneu Santfeliuenc es pot veure fins aquest divendres l'exposició dels treballs realitzats per les dones que al llarg del curs han participat en els tallers de patxwork, pintura i restauració de mobles del Casal de la Dona. L'horari de visita és de dilluns a divendres a les tardes, de 17 a 21 h.

Comença la Festa Major del Centro Cultural Recreativo Joan de Batlle

Els dies propers a Sant Joan són de festa pels veïns del carrer Joan de Batlle: s'han programat activitats per tot el cap de setmana, però tot plegat comença dijous, el dia abans de la revetlla. A les 19h, hi haurà un espectacle d'animació amb “La Xaranga”, a les 20h, pregó de la Festa, a càrrec de la regidora Lidia Muñoz i a les 22h actuarà el grup local Rebird.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat