Joves, extraradi i rock'n'roll

Els Pagesos i J&J Produccions presenten aquest dijous el documental “Badia Rock City”, amb el seu director, Nando Caballero

Cantava  Rosendo Mercado, amb els seus imprescindibles Leño, que “no pienses que estoy triste / si no me ves sonreir / es simplemente despiste / maneras de vivir” i de cop donava veu a tota una generació de joves que a cavall del franquisme i la transició veien com la seva vida es “podria” entre blocs de ciment, asfalt i fàbriques que pudents.  Ser jove a les ciutats “dormitori” de l’extraradi barcelonès, ser jove a Terrassa, a Sabadell o Ciutat Badia era, clarament, un esport de risc. Concretament a aquesta darrera ciutat, amb el dubtós honor de ser la ciutat més petita però amb major densitat de població, és on va succeir la història que explica el documental “Badia Rock City”. Un documental en què Nando Caballero vol aprofundir en la vessant més cinematogràfica i documental del rock&roll.

Bebíamos cerveza y fumábamos Ducados

Nando Caballero, artista polifacètic, és el responsable d’aquest documental que reflexiona, i rememora, sobre una generació de joves que va trobar al rock la seva via escapatòria per fugir d’una vida gris a l’ombra dels grans blocs de pisos que els envoltaven a Ciutat Badia. Guitarres, birres, ducados, estupefaents, distorsió i rebel·lia  espontània contra un destí fosc que amenaçava amb anorrear-los.

Aquest dijous a les 20’30h tindrem l’oportunitat d’apropar-nos a aquesta realitat, de la mà de la Sala Els Pagesos i l’associació J. J. Produccions. La projecció del documental comptarà amb la presència del seu director que explicarà en primera persona què hi ha darrera d’aquest treball cinematogràfic.

Si sou dels que penseu que el rock no és només pura pose i postureo, si sou dels que creieu que el rock pot canviar les vostres vides, si sou d’aquests, el dijous teniu una cita. Podeu veure aquí i aquí els teasers del documental.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat