La setmana que ens espera

Fem un cop d'ull a les activitats que es faran aquesta setmana a Sant Feliu

La Salúdica, activitats infantils a La Salut

Aquesta setmana la plaça de la Salut acollirà la Salúdica, una festa organitzada des del Projecte Treball als Barris amb la implicació d'altres agents culturals i socials del barri. Dimarts, dimecres i divendres, entre les 17.30 i les 20.30h, i dissabte d'11 a 13.30h, es farà una xocolatada amb "gominoles" feta amb cuina solar i altres tallers per reciclar l'oli usat, entre d'altres propostes.

L'Ateneu organitza una visita al Liceu a preu reduït

Últims dies per incriure's a la sortida cultural que l'Ateneu per dimecres 18 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona que inclou visita guiada i assistència a la representació de l’òpera “Il Trovatore” de Giuseppe Verdi. Es tracta d'una visita per l'edifici, passant pel vesítbul històric, la sala de concerts, el saló dels Miralls i el Cercel del Liceu, que acull una de les millors col·leccions modernistes de Catalunya. El preu reduït és de la visita a 55 euros. Les inscripcions per apuntar-s'hi es tanquen aquest dimecres 12 i es poden fer a la secretaria de l’Ateneu Santfeliuenc (Vidal i Ribas, 25 1r pis), al 936 853 242 o a info@ateneusantfeliuenc.org

Debat metropolità a l'Ateneu

El CECBLL organitza aquest dijous a l'Ateneu una doble conferència relacionada amb la ciutat metropolitana i els barris. A les 18h es presentarà el llibre “Governar la Barcelona real, Pascual Maragall i el dret a la ciutat metropolitana“, a càrrec de la seva autora Mariona Tomàs. I a les 19h, es farà la tertúlia "Barri, municipi, metròpoli: qüestió d'identitat?" amb el periodista i historiador Marc Andreu i Manel Larrosa de Via Vallès.

Noves propostes teatrals a Els Pagesos

L'edició d'aquest any del cicle Transart va més enllà de l'exposició que es pot veure fins el 23 de juliol al Palau Falguera. Un dels actes programats es farà aquest dijous a la sala Els Pagesos, és una representació teatral de "Shakespeare, la nodriza y su perro". Un text escrit i interpretat per Verónica Isola, acompanyat del violencel de Nico Cobo. Serà a les 20h i l'entrada és lliure.

L'estiu és dels joves

Continuen les propostes perquè els joves no s'avorreixin durant l'estiu: aquest dijous a les 20h serà el torn de la masterclass de zumba en un espai tan cèntric com la Plaça de la Vila. A més, continua el Torneig de 3x3, dimarts i dijous de 19h fins a les 21h al pati de l’escola Gaudí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat