Més de 300 persones participen al Mulla't per l'esclerosi múltiple a les piscines de Sant Feliu

Entre el Complex Municipal i l'Escorxador es van recaptar 954 euros per investigar sobre aquesta malaltia

306 persones es van banyar aquest diumenge a les piscines municipals de Sant Feliu per donar suport a la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple. Els voluntaris i voluntàries van nedar per aquesta causa solidària 303.650 metres i es van recaptar 954,05 euros, entre donacions i venda de material. Comparat amb l'any passat, s'han aconseguit uns 130 euros més.

141 persones van participar al Complex Municipal de piscines i 165 a la piscina de l'Escorxador, on a les 12 del migdia es va fer un salt solidari simultani amb les 600 piscines d'arreu de Catalunya que també participaven al Mulla't. La campanya té un doble objectiu: conscienciar sobre l'esclerosi múltiple i alhora recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen i promoure'n la investigació mèdica.

La Fundació Esclerosi Múltiple promou aquesta iniciativa solidària des de l'any 1995 i Sant Feliu hi participat pràcticament des del principi. Aquesta és la 24a edició. A la ciutat la campaya es tira endavant amb la col·laborció de l'Ajuntament, amb la col·laboració del Voluntariat de Sant Feliu i el Complex Municipal de Piscines.  

Podeu veure la galeria d'imatges aquí.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat