Les obres de reforma de la Masia de la Salut començaran la setmana que ve

Aquest estiu es rehabilitarà la teulada i a la tardor s'arranjarà el camí de La Salut

Les obres d'arranjament de la teulada de la Masia de la Salut començaran dilluns de la setmana que ve, 17 de juliol, tal com explica l'Ajuntament en un comunicat al seu web. L'actuació forma part del conveni de col·laboració amb el Consorci del Parc Natural de Collserola, signat el desembre de l'any passat perquè la Masia de la Salut i la finca de Can Ferriol es converteixin en centre d'interpretació de Collserola.

L'acord entre l'Ajuntament i el Consorci del Parc preveu diverses actuacions per tirar endavant aquesta recuperació i el compromís d'ambdues parts de finançar al 50% dels 276.840 euros que suposen els treballs de millora. El conveni també preveu l'arranjament del camí de La Salut, principal porta d'entrada al Parc Natural des de Sant Feliu, que començarà a fer-se a la tardor. 

A principis del 2018 es preveu enderrocar els elements inestables i la consolidació de la façana i les parets de la Masia de Can Ferriol, fixada en 76.200 €, actuació que s'iniciarà a principis de 2018. La previsió és que tot plegat estigui enllestit abans del mes de maig del 2019.  

L'Ajuntament de Sant Feliu va cedir al Consorci del Parc de Collserola l'any 1998 la gestió de la finca de La Salut per crear una àrea de lleure a la zona, engegar un restaurant a la masia i garantir la conservació i manteniment del parc forestal. Per això, l'Ajuntament transfereix al Consorci 30.000 euros cada any perquè es realitzin aquestes tasques, mentre que el Consorci també realitza tasques de prevenció d'incendis forestals i de neteja de camins, entre d'altres.

 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat