La setmana que ens espera

Obres, una xerrada, donació de sang i activitats per a joves

Comencen obres Masia La Salut

Aquest dilluns han començat les obres d'arranjament de la teulada de la Masia de la Salut. És una actuació que forma part del conveni de col·laboració amb el Consorci del Parc Natural de Collserola, signat el desembre de l'any passat perquè la Masia de la Salut i la finca de Can Ferriol es converteixin en centre d'interpretació de Collserola. A la tardor també s'arranjarà el camí de La Salut.  

L'ANC organitza un acte sobre garanties pel referèndum amb diputats de Junts pel Sí

La secció local de l'ANC ha organitzat conjuntament amb Junts pel Sí un acte de presentació del referèndum, sota el títol "Garanties per a la democràcia". És el tret de sortida dels 200 actes com aquest que es faran arreu del territori per resoldre dubtes sobre el referèndum de l'1 d'octubre. Serà a aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre a l'Ateneu Santfeliuenc i hi participaran els diputats del Parlament de Catalunya de Junts pel Sí i alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i la diputada Àngels Ponsa.

Campanya de donació de sang

Mai no és mal moment per donar sang i actualmet les reserves són baixes i cada 3 segons algú necessita sang. Per garantir els subministraments, aquest dijous una unitat mòbil s'instal·larà a la Plaça de la Vila perquè les persones majors d'edat amb bon estat de salut puguin donar sang en horari de 10 a 14h i de 17 a 21h.

Masterclass de hip hop a la Plaça de la Vila

Continuen les activitats d'estiu adreçades al públic jove. A més de les que es mantenen cada setmana, dijous es farà una masterclass de hip hop a l'aire lliure, a la Plaça de la Vila, adreçada a tothom que tingui ganes de moure's i aprendre alguns passos d'aquesta disciplina.

Inauguració de la zona esportiva a Mas Lluí

Finalment la zona jove i esportiva del barri de Mas Lluí s'inaugurarà aquest divendres a les 19h. En concret, és un terreny de 5.600 m2 davant del parc d'Europa, que connecta el passeig del Comte de Vilardaga i el carrer de Roses. L'espai compta amb una zona per a la pràctica de parkour i una àrea amb ponts i altres elements per fer salts i piruetes amb bicicleta. També s'han habilitat camins per fer a peu, corrent o amb bicicleta i hi ha una zona d'estada amb carregadors solars per a mòbils.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat