10 propostes per al cap de setmana!

Maneres de gaudir de l'estiu sense moure's de Sant Feliu

  • Posta de sol des de l'aparcament de la Rambla / Foto: Marc Rius
    Posta de sol des de l'aparcament de la Rambla / Foto: Marc Rius
  • Infants jugant a la font d'aigua vaporitzada / Foto: Marc Rius
    Infants jugant a la font d'aigua vaporitzada / Foto: Marc Rius

1. L'estrena d'un nou espai obert per joves a Mas Lluí 

El barri de Mas Lluí compta amb una nova zona jove i esportiva davant del parc Europa. I la inauguració oficial es fa aquest divendres, a les 19h, al carrer Roses, al costat de l'escola Miquel Martí i Pol. Hi ha una zona per practicar workout (entrenament al carrer) a partir de ponts i elements per fer salts i piruetes. També hi ha camins per fer a peu, corrent o amb bicicleta. L'espai tabé compta amb carregadors solars per mòbils en una zona d'estada. En la inauguració d'aquest divendres es farà una exhibició de barres, tallers i obsequis per a les persones assistents.

2. Cinema a la fresca al Parc Llobregat

La comèdia d'acció Noche en el museo és l'escollida per aquest divendres a la nit, en la sessió de cinema a la fresca que cada setmana es trasllada en un lloc diferent de la ciutat. Aquesta setmana serà el Parc Llobregat on es podrà veure la pel·lícula protagonitzada per Ben Stiller, que començarà a les 22h.

3. Ballar els ritme estivals de Sor Alberta a Els Pagesos

Les nits de dissabte són per ballar i a Els Pagesos ho saben molt bé: per aquest dissabte han programat una sessió estival per oblidar la calor amb Sor Alberta DJ, que proposa "una estona d'hedonisme sideral i diversió desmoralitzant. Petardisme il·lustrat per a ments obertes i ballants". Imperdible!

4. Últims dies de TransArt

Aquest cap de setmana és l'últim en què es podrà veure la sisena edició del TransArt, la mostra de joves creadors de Sant Feliu, on enguany han participat una cinquantena d'artistes. Les obres s'exposen a la planta baixa, a la sala del Cigne i a la primera planta del Palau Falguera i inclou pintures, dibuixos, música, escultura i vídeo.  Divendres i dissabte es pot visitar de 18 a 20 h i diumenge d’11 a 14 h. 

5. 10 pel·lícules per veure a CineBaix

Si us ve de gust fer una sessió maratoniana de cinema, aquest cap de setmana podeu aprofitar per anar a CineBaix, que ha programat una desena de pel·lícules. Estrena Dunkerque, de Christopher Nolan, i a més també s'hi poden veure La guerra del planeta de los simios Cars 3, a més de la pel·lícula d'animació Terera y Tim o la sorprenent Estiu 1993. Entreu i escolliu!

6. Refrescar-se amb la font d'aigua vaporitzada

El pla ideal per als més petits: disfrutar de la font formada amb boles que desprenen aigua a l'inici del parc Llorenç Sans, al barri de Can Bertrand. Funciona en horari d'11 a 13.45h i de 17h a 18.45h, cada mitja hora s'activa un quart d'hora sencer. S'ha posat en marxa aquesta setmana i n'hi ha que ja l'han aprofitat!

7. Fugir de la calor a la piscina

Un bon bany a la piscina de l'Escorxador és la millor opció per treure's la xafogor de sobre. Cada dia s'hi pot anar d'11 a 8 del vespre, però els caps de setmana també ofereixen l'oportunitat de banyar-se de nit! Divendres i dissabte la piscina també obre de 21 a 23h i l'entrada costa 2,20 per a tothom.

8. Balls que no fan vacances al juliol

Els aficionats al ball estan de sort: aquest diumenge continua havent-hi doble sessió de ball a la ciutat. D'una banda, a les 17.30h al Centre Cívic Roses, ball per la gent gran, i mitja hora més tard, a les 18h comença el ball per a tothom a La Unió Coral.

9. buscar postes de sol

D'acord, Sant Feliu no és Formentera, però això no treu que les postes de sol no es puguin contemplar des d'alguns punts de la ciutat. La setmana passada el nostre fotògraf, el Marc Rius, va fer aquesta foto des de l'aparcament de la Rambla, al costat del pavelló.  Quin és el vostre punt preferit per veure els últims raigs de sol?

10. Amb bici fins a la platja

El que sí que està clar que no té Sant Feliu és platja, però ben a prop n'hi ha algunes d'interessants. Pels que tingueu ganes de fer una mica d'exercici, us proposem recuperar aquesta ruta que indica com anar des de la nostra ciutat fins a la platja del Prat: una excursió assequible i entretinguda. I amb un bany al mar de recompensa!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat