Sant Feliu escalfa motors per la Diada amb el jazz de la ContraBaix Big Band i el Kosmos Quartet

L'Ateneu Santfeliuenc i Òmnium Cultural han organitzat un concert per aquest dissabte als jardins del Palau Falguera

  • ContraBaix Big Band en concert / Foto: Marc Rius
    ContraBaix Big Band en concert / Foto: Marc Rius
  • Foto: Marc Rius
    Foto: Marc Rius

L'Ateneu Santfeliuenc i Òmnium Cultural sumen forces un any més per organitzar un concert especial a les portes de la Diada. Serà aquest dissabte, dos dies abans de l'11 de setembre amb les actuacions de la ContraBaix Big Band i el Kosmos Quartet.

L'actuació principal l'oferirà la ContraBaix Big Band, dirigida pel guitarrista i compositor Vicens Martín i formada per alguns dels millors músics del Baix Llobregat. Interpretaran un repertori basat en el jazz, des de la vessant més tradicional fins a la més moderna, que inclourè temes de Duke Ellington o versions de Michael Jackson. Abans, però, serà el torn de Kosmos Quartet, un grup de quatre joves de Brasil, França, Suècia i Alemanya que viuen a Barcelona i que combinen els estils de les nacionalitats de cadascú per crear nous sons entre el jazz i el pop.

Tot plegat començarà a les 20.30h als jardins del Palau Falguera i amb entrada lliure. Durant les actuacions hi haurà servei de barra i venda de botifarres, i es farà el sorteig d'un cap de setmana per a dues persones a un alberg de la Generalitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat