Arriben les festes de la Hermandad Nuestra Señora de la Salud

La celebració es farà dissabte i diumenge amb activitats infantils, una botifarrada, la missa en honor a la Verge i una processó

Aquest cap de setmana es commemoren les festes en honor a la Verge de Nostra Senyora de la Salut, una celebració vinculada a Laujar de Andarax, la ciutat d'Almeria amb què està agermanada Sant Feliu. 

Les festes les organitza la Hermandad Nuestra Señora de la Salud, que es va crear l'any 1956 i des de llavors cada any celebren les festes en honor a la seva patrona. Tot i l'origen religiós, les festes també tenen una vessant lúdica i festiva, tal com es pot veure en els actes programats pel cap de setmana.

La majoria d'actes del primer dia, dissabte, s'adrecen al públic més familiar: a les 11h hi haurà una sessió d'animació i jocs infantils, a la confluència entre els carrers de Doctor Brugarolas i Marquès de Monistrol. A les 16h, festival infantil i a les 19h, correfoc infantil al mateix carrer Doctor Brugarolas. Més tard, a les 21h, botifarrada popular i a les 22.30h revetlla entre els carrers Marquès de Monistrol, Girona i Verge del Pilar. 

Diumenge 10 es farà la missa en honor a la Verge de la Salut, a les 12 del migdia a l'ermita de la Salut. A les 12.15h tindrà lloc l'assemblea dels germans cofrares, el vi d'honor i el tradicional sorteig del germà gran al Centre Cívic Roses. Tot plegat s'acabarà a les 20h amb la processó de la Verge Nostra Senyora de la Salut, acompanyada de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses.  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat