4 maneres de celebrar la Diada a Sant Feliu

Concert, marxa de torxes, ofrena floral i sardanes

 • Les ofrenes es fan al passeig Onze de Setembre / Foto: Marc Rius
  Les ofrenes es fan al passeig Onze de Setembre / Foto: Marc Rius
 • Diumenge es farà la marxa de torxes / Foto: Marc Rius
  Diumenge es farà la marxa de torxes / Foto: Marc Rius
 • Ballada de sardanes / Foto: Marc Rius
  Ballada de sardanes / Foto: Marc Rius
 • La tradicional ofrena floral / Foto: Marc Rius
  La tradicional ofrena floral / Foto: Marc Rius

Enguany la Diada Nacional de Catalunya cau en dilluns i Sant Feliu se suma als actes de celebració amb propostes durant diferents dies del cap de setmana. Fem un repàs al que es farà per commemorar aquesta festa en els propers dies:

1. Concert amb la ContraBaix Big Band

Avanceu-vos dos dies a la celebració amb la proposta del concert de la Diada, organitzat per l'Ateneu Santfeliuenc i Òmnium: actuarà la ContraBaix Big Band, dirigida pel guitarrista i compositor Vicens Martín i formada per alguns dels millors músics del Baix Llobregat i el Kosmos Quartet, un grup de quatre joves de Brasil, França, Suècia i Alemanya que viuen a Barcelona. Serà a les 20.30h als jardins del Palau Falguera amb entrada lliure, també hi haurà servei de barra i butifarres!

2. Marxa de torxes per la independència

Un any més, l'Assemblea Nacional Catalana organitza la Marxa de torxes, que enguany arriba a la setena edició. Es fa la vigília de la Diada, diumenge 10, i començarà a les 22.30h al passeig de l'Onze de Setembre, des d'on recorrerà diversos carrers de la ciutat fins arribar a la plaça de la Vila. El preu és de 3 euros.

3. La tradicional ofrena floral

Els actes institucionals es faran dilluns 11 de setembre, a les 12 del migdia, al passeig de l'Onze de setembre, davant del monument commemoratiu de l'efemèride. Com cada any, es farà l'ofrena floral on participen tant grups polítics com entitats i altres col·lectius de Sant Feliu.

4. Sardanes a la Plaça

Un altre clàssic de la Diada és la ballada de sardanes a la plaça de la Vila, a càrrec de la Cobla Rambles, a partir de les 19h. El fi de festa el posarà el repic de campanes, a les 21h, a la Catedral de Sant Llorenç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat