Canvis de sentit provisionals en trams dels carrers Josep Ricart i Joaquim Prats per obres

Noves afectacions al trànsit arran de les obres a la confluència entre els carrers Josep Ricart i Daoiz Velarde

La circulació dels vehicles pels carrers Josep Ricart i Joaquim Prats canvia des d'avui dijous i fins dissabte 16 de setembre. Tot plegat com a conseqüència de les obres de millora a la confluència entre els carrers Josep Ricart i Daoíz i Velarde. En concret, el carrer Joaquim Prats canvia de sentit de circulació, en direcció al carrer Joan de Batlle, i el tram de Josep Ricart entre Girona i Joan de Batlle també canvia de sentit. Aquests canvis es fan perquè s'han detectat problemes en els col·lctors de la zona i, així, es garanteix l'accessibilitat del trànsit i els camions d'escombraries.

Són afectacions que se sumen a les que van començar el 23 d'agost, amb l'inici de les obres. Entre d'altres, està tallada la circulació (excepte per veïnat i aparcaments) als carrers Daoiz i Velarde entre Rambla i Josep Ricart, a Sant Jaume entre General Manso i Josep Ricart i a Josep Ricart entre Santiago Rusiñol i Daoíz i Velarde. Santiago Rusiñol passa a ser temporalment carrer de baixada i la parada de bus urbà de les línies SF1 i SF3 passa de Josep Ricart a la Rambla.

Aquestes obres serviran per millorar l'accessibilitat i la seguretat dels passos de vianants i per reparar la xarxa de clavegueram. També s'arranjarà la plaça que hi ha entre Josep Ricart i Daoíz i Velarde, i l'alineació de voreres per millorar el trànsit de vianants a la cantonada de Josep Ricart amb Santiago Rusiñol. És una de les nou propostes més votades al procés participatiu sobre les obres d'estiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat