S'instal·len cinc desfibril·ladors en zones esportives de Sant Feliu

Se n'ha posat un a la zona esportiva de Les Grases i aquesta setmana s'intal·laran al camp de futbol Falguera, a l'Estadi Municipal d'Atletisme i al Palau d'Esports Juan Carlos Navarro

Sant Feliu comptarà aquest mes de setembre amb cinc desfibril·ladors més ubicats en zones esportives de la ciutat. La setmana passada ja se'n va posar un a la Zona Esportiva de Les Grases, que dona servei al Pavelló d'Esports Andrey Xepkin i al camp de futbol les Grases.  A partir d'aquest divendres se'n posaran quatre més a l'Estadi Municipal d'Atletisme, dos al Palau d'Esports Juan Carlos Navarro (un a la pista i un altre a la zona de les grades), i un altre al camp de futbol Falguera.

Aquests cinc nou desfibril·ladors se sumen als que ja hi havia a el Complex Municipal de Piscines, els ambulatoris de la ciutat, la Policia Local i la Creu Roja. A més, tots els aparells estan connectats amb el telèfon d'emergències 112. 

Els desfibril·ladors són aparells fàcils d'utilitzar que poden salvar vides en cas que algú pateixi una aturada cardiorespiratòria. Per això, els dies 25, 26 i 27 de setembre es faran cursos de formació adreçats específicament a les persones vinculades a les entitats usuàries de les instal·lacions esportives perquè els aprenguin a manipular. L'Ajuntament ofereix cursos de formació per saber com actuar en situacions d'emergència. L'any passat se'n van fer una trentena a treballadors i treballadores municipals, personal de les AMPA, d'entitats de lleure i esportives, professorat i persones vinculades als centres cívics. 

Comentaris

Jordi Casanovas SF
1.

Ben fet! Però....només 5?

Quant val un? Quant val una vida?


Potser menys despesses en xorrades a l'Ajuntament i posar-ne uns quants més

  • 2
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat